Tittar på fotbolls-landskampen

Sverige spelar mot Kroatien ikväll. Rätt kul att titta på hihi. :)

Samtidigt som jag sitter och pluggar, känns ju ännu bättre. I morgon ska jag köra halkan kl 8.00, vilket innebär att jag måste gå upp rätt tidigt i mon, eftersom jag ska ta mig ut till banan oxå. Klockan ringer kl 5.30, usch!
Så jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig så fort jag är klar med pluggandet, så jag orkar med morgondag. Har ju även matte prov i mon, har lite ångest för det. Jag känner mig inte så väl förbered, men det får gå som det går. Detta inlägg blev väldigt kort och tråkigt, men på vardagarna hinner jag knappt sitta vid datorn det är därför det får bli så. Vi hörs i morgon.
Puss på er ! :)

Detta är vad jag köpte idag! :)

Jätte sköna byxor från monki 250 kr;-


2 t-shirts från gina tricot 99kr/st :)


Stickad tröja från ginatricot 299kr;-



Vad tycker ni ? :D


Jag kan inte hantera pengar??

Hej på er allihopa! :)

Jag hoppas ni har haft en bra dag i skolan, och för er som har LOV att ni har de ännu bättre! :)
Idag har jag gått på risk 1:an, en föreläsning om droger, trötthet, stress m.m på 3 timmar. Till en början trodde jag at det skulle vara rätt långtråkigt, men när jag väl satt där så gick det rätt snabbt! Man fick vara aktiv i många diskussioner och man fick massa gratis fika haha! ;)
Jag slutade vid 4 idag, det är alltid lika tråkigt. Men jag uppmuntrade mig själv med lite shopping! :D Bilder på det jag köpte kommer senare, för nu ska jag käka lite och sen plugga! ;)
Puss hej så länge :)

Hemma efter en lång dag.

Hej på er ! :)
Nu är jag äntligen hemma! Jag har ju haft mina barngrupperi dans, så jag har jobbat från 17.00-20.00 har inte hunnit vara hemma nått i mellan. Så det var ganska skönt att komma hem nu :)

Måste duscha och äta innan jag går och lägger mig, är väldigt trött känner jag. Åh jag behöver lägga mig tidigare idag, för jag sov inte så bra inatt och i morgon ska jag på risk 1:an. Då man sitter och lyssnar på en föreläsning om droger och skit i 3 timmar, så jag behöver verkligen vaa utvilad för att orka med det :P
Hur har eran dag varit?? :)

Kvällens mys!

Jag har äntligen kommit till sebbe nu, det var inte tänkt så först.. men jag ville verkligen inte sova utan honom en natt till :( Vi kommer inte att kunna träffas förrens onsdag och det känns väldigt långt dit, så jag åkte hit.
Det första vi gjorde var att åka till ICA för att köpa nått gott och till slut blev det den här!
Nu ska vi sitta och mumsa och titta på några filmer vi hyrt, mysigt! :)
Jag borde plugga matte eftersom jag har prov i morgon!



Då var det söndag igen..

Godmorgon på er! :)
Har ni sovit gott? Eller är ni lite halvsega och lite bakis precis som jag? Igår festade jag med mina tjejkompisar. Tanken var att vi skulle ha en "nacho-kväll" med lite salsa och nachochips. Men i slutändan ledde det till en fest, vilket jag inte klagar på. Vi var ett gäng tjejer från början kanske 15 st, men efter kl 22 så var vi plötsligt 30?? Jag kommer inte ihåg vart allt folk kom ifrån..

Jag gick hem ganska tidigt runt 12 tiden, för jag var så j*vla trött och hae inget mer att dricka, så jag kände mig bara tattig som "gick runt typ". Men väl hemma fick jag världens kick och började städa haha! :) Jag förstår inte vart det självmana intiativet kom ifrån, mitt i natten? .. Jag somnade sedan runt 2 tiden, då jag var klar med städningen och hade tvättat bort smink och allt.. Och nu vaknade jag här i sängen och såg stjärnor i taket!

Så nu tänkte jag att ja om en stund ska gå ner och sola lite. Har verkligen tappat all färg nu när jag vart sjuk, så har inte kunnat sola på nästan 2 veckor! Så det ska bli skönt att gå ner och lägga sig i lite värme :)
Vad har ni för planer idag då? :)

En kille från min hemort är med i kvällens Melodifestivalen!

Tänkte att jag skulle göra lite reklam för Axel Algmark som är från samma stad som mig, nämligen Tranås. Har faktiskt själv stått på samma scen som honom, då jag och några kompisar sjöng i "Tranås Melodifestival", då han var med och spelade vår låt. Han är riktigt duktig och har vunnit flera andra tävlingar! :)

Han är med me bidraget "KYSS MIG". Låten är lite annorlunda men väldigt bra,
personligen tycker jag att han är ganska lik HÅKAN HELLSTRÖM på stil av musik och röst. Axel är grym!
Ni kan gå in på den här länken http://svt.se/melodifestivalen/20120225135648/alla_bidrag_i_malmo_i_melodifestivalen_2012 och lyssna på låten i förväg.
Visst e han gullig? :)
Jag tycker alla kan gå in på den här länken ---> http://www.facebook.com/axelalgmark?ref=ts&sk=app_208195102528120 och TRYCK PÅ GILLA KNAPPEN! Du gör honom en stor tjänst! :)
Hoppas du gillar låten! :):)



Dagens inköp :)

Här är skinnjackan jag köpte + lite annat smått och gott :)
Är riktigt nöjd med jackan, jag tycker verkligen den är skitsnygg! ;)

Bilden är inte av bästa kvalité hehe..
Leopard bh, grr! ;)

Lite Kosmetik :)
Jaa, dagens köp vart rätt bra ändå ;)

Semlelördag i Tranås!

Idag hade man tur om man shoppade för över 300 kr i Tranås, då fick man nämligen gå och hämta ut två stycken på ett bageri! Dock synd att jag avskyr semlor, men mamma får äta 2 ist! ;)


På jakt efter den perfekta skinnjackan!

Godmorgon! :D
Hoppas alla har sovit gott eller om ni var ute och festade igår?... Jag var iaf hemma hela kvällen med min pojkvän och tittade på film. Vi hyrde ju några till igår efter att vi lämnat in de andra vi sett. Dock fanns det ingen film i ena som hyrde, dålig sevice? Så jag ska gå dit idag och klaga på dem!

Berättade jag igår att jag "la undan en skinnjacka"? Hittade en sjuktsnygg skinnjacka inne på vero moda igår som jag blev sugen på att köpa. Men jag tänkte att min kära mor ska få vara ett smakråd innan, så hon ska följa med mig och titta på den idag! Förmodligen kommer jag att köpa den, för det är verkligen en sådan jag vill ha. Jag hatar skinnjackor med mudd, det är bland det fulaste jag vet!!


De skinnjackorna på bilden är något vi snackar om ;)




Hemma igen!

Jag hade turen att hitta en väska som jag ville ha! Den fanns på Åhléns för endast 299;-
Jag lyckades även köpa ett par svarta jeans, och lite smycken :)


Vad tycker ni om väskan? :)

Ett sött armband med passande ring hihi :)


Idag är det lönedag, eller?

Gomorron på er alla söta människor idag är det fredag igen. F*n vad snabbt mitt lov har gått, jag har inte hunnit göra ett dugg vilket känns lite trist. Mina planer var att åka lite snowboard i backen någon dag, men det har inte hänt än.. Usch jag är verkligen dålig på att planera saker och ting..


Idag är det den 24:e vilket betyder lönedag! WIHO. Om jag orkar senare, så ska jag ta en runda på stan och kanske eventuellt kolla på nån väska. Måste även lämna in några filmer jag hyrt, har redan sett dem 5 jag hyrde för två dagar sen haha, no lifer. Så vi får se hur det blir med shopping-biten. Mamma ska gå och klippa-färga håret sen och då funderar jag på att följa med och boka en färgningstid. Tycker mitt hår ser så tråkigt ut nu och jag skulle vilja ha en ljusare nyans av blond, än vad jag har nu. Jag färgar ju aldrig håret eftersom ja har naturlig blond. Men under vinterhalvåret blir det alltid lite mörkare, eftersom håret inte solbleks då. Har inte bestämt mig helt än, men någonting blir det iaf :)

Funderar på en ny väska??

Är sjukt sugen på att köpa en ny väska, typ i morgon. Alla jag har är så tråkiga och jag har inte direkt någon bra när man ska ut på stan! :) Vill ha en smidig men inte för liten, för den måste ju synas! ;)
Ärligt talat jag tycker det ser så töntigt ut med tjejer som går med ni vet en sån där jätteliten väska på axeln. Det ser bara fånigt ut, då kan man lika gärna bära plånboken i handen!

Nu har min älskling kommit till mig :)

Har precis vart och mött sebbe på stationen! Min lilla älskling är sjuk är så himla glad att han orkade ta sig hit för min skull. Ska ta hand om honom hela dagen! :* Innan jag mötte honom så gick jag och tittade lite på Åhléns igen och hitta ytterliggare några böcker :)
1. Baddaren
2. Blondie
3. Utrensning
Slängde även i dessa söta småkorgar som jag tänkt lägga smink och annat skit i ;) Fina va ? :)



Fyndat en Flashig Plånbok, Äntligen!

Glömde säga det igår att jag köpte mig en ny plånbok! Måste säga att det var det bästa köp jag gjort på väldigt länge. Har velat ha en sån här ett tag nu, men ldrig hittat den perfekta! Vilket jag gjorde igår, de ni! ;)
Såhär ser den ut, det är brunt mockaskinn :)
Vad tycks? (:

BOKREA PÅ ÅHLÉNS SÅ VÄRT!

För alla er som gillar att läsa, kan jag säga att just nu är en galen BOKREA på Åhléns. Jag var inne där förut och gick ett varv och det låg böcker överallt haha :) Jag är inte dn typen som brukar läsa mycket, men när jag väl hittar en intressant bok så tycker jag det är rätt avslappnande att läsa!
Själv köpte jag den här, någon som läst den? :)

Det blev dessa filmer tillslut

Hyrde ett gäng med filmer, men jag tänkte det är lika bra nu när det är så grått och kallt ute. Vem vill gå ut då liksom? Min älskling och jag har mys till hela helgen nu! :)
Det är tur att man får hyra filmerna i en vecka, för jag har en viss förmåga att nästan alltid somna när jag kollar på film haha! :) Sebbe brukar säga att jag är en ganska tråkig människa att kolla film med...


Ut och hyra film

Hej igen! Lina och jag ska ut och på stan en kort sväng om en liten stund. Tänkte att jag då skulle passa på att hyra några filmer, så jag har nått att kolla på när jag ligger hemma här i sängen! Jag har jätte shopping lust så de bara skriker om det. Jag hoppas att jag kan det på fredag, för i mon ska vi ut till sebbes morfar :)
För övrigt så är jag jävligt förbannad på min körskola som inte svarar när jag ringer. Jag måste nämligen avboka en dubbel-körlektion som jag har i morgon, men de går ju inte när de inte vill lyfta på den där j*vla luren!!!!
Bahhh de klagar på att man inte ringer vid avbokning, vilket kräver att de också svarar!
Jag blir så frustrerad och det tar sån onödig energi när man inte är helt 100..
Slänger in en mobilbild på mig!

Duktig tjeja!

Godmorgon på er! :) Jag ligger i min säng och läser lite körkortsteori, duktigt va? ;)
Inser att det är rätt mycket och läsa och jag tror mig kunna allting, men jag inser nu att jag inte gör det. Vissa grejer tycker jag bara är helt onödig fakta, alla lagar och skit...

LOV-DAG-1

Idag är de första dagen på lovet för mig. Jag är fortfarande sjuk, men de är första dagen på 3 dar som jag inte har feber iaf, vilket är ganska skönt :) I veckan har jag planerat att åka lite snowboard för första gången i år haha. Har inte hunnit med det ännu, men jag tänkte jag skulle passa på nu. Har inte bestämt mig för vilken backe det blir än..
Men det lutar åt tolvmannabacken i Kisa.
Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk så jag slipper ligga i den här förbannade sängen! Börjar få ont i kroppen nu. Jag vill ut i friska luften och framförallt så vill jag TRÄNA! Har inte kunnat göra det ordentligt på snart 3 veckor, vilket jag har väldigt mycket ångest över. Btw så tänkte jag ta och ladda ner några filmer nu så får vi se vad som händer under dagen! hej så länge :)

Absolut rätt bidrag som gick vidare!

Har ni också kollat på melodifestivalen ? :) Jag tyckte att det var rätt låtar som gick vidare, dock hade jag velat att bidrag nummer 1 youngblood gick vidare till final direkt, men de gick ju iaf till andra chansen! :)
Min kväll har vart bra med lite firande av mig. Fick lite cash och champanj haha :)
Vad tyckte ni om kvällens bidrag ? :)

Släkt kalas på G

hej alla söta där ute Snart kommer halva min släkt hit för att fira min födelsedaf i efterskott. Det kommer bjudas på tacos och kladdkaka med vaniljsås! Har haft att göra hela morgonon kan jag säga! Känner mig fortfarande inte pigg, var sjuk igår för jag hade 39 graders feber, inget kul alls kan jag säga.
Idag mår jag lite bättre iaf så att jag orkar med att det kommer gäster! Fan är så jävla trött på den här fökylnings skiten nu, har varit det i 3 veckor snart! Jag får panik! JAG VILL TRÄNA!!

Kosttillskott

Här är ett tips på ett mycket bra kosttillskott jag dricker. Det heter Triple Protein och jag dricker det efter varje träning. Man får en mycket bättre återhämtning, det ökar fettförbränningen (eftersom man bränner som mest fett en stund efter träningen) man minskar också andelen kolhydrater.
Detta är perfekt för dom som är aktiva i träningen och det ger också en hög mättnadskänsla!
Det finns de som använer Triple protein som en måltid, just för att det innehåller så mycket protein, och man klarar sig på det. :)

Time to bed..

Som ni säkert förstår så är jag ganska trött nu.. Kom precis hem från dansen, har duschat och är sängklar.
Jag har blött hår och jag hatar verkligen att somna med blött hår, ser ut som *** på morgonen då. De värsta av allt är att jag inte kan ställa mig och föna håret nu, för dels väcker jag resten av familjen och sen kommer grannarna och klagar! FML! Med detta säger jag godnatt för idag så ses vi i mon igen :)

Här är en av låtarna vi dansar till!

Visst är den härlig? ;)

Ska Dansa ikväll! :)

Idag är det onsdag vilket innebär att jag ska dansa Streetdance! Har längtat efter det hela veckan! :)
Dock synd att det är så sent, 20.30-22-00 hehe men vad gör man inte för att få dansa? ;)
Ikväll vänder det och vi går närmar mot fredag och LOV, för mig då! :) För jag antar att det är väldigt många som har lov denna vecka?? Ska bli riktigt skönt med lov nu, det är verkligen behövligt känner jag. Skulle vara skönt att få allt plugg klart innan, så man kan göra vad man vill sen och slippa tänka på massa rester..
Hur som helst så har jag bara varit hemma och vänt och hämtat ett par skor i stort sätt. Tänkte ta tåget upp till sebbe snart och va med honom en stund innan jag dansar! :) Förmodligen kommer jag inte orka göra något mer inlägg idag eftersom jag kommer hem så sent. Men vi hörs i morgon, puss på er:)

är ni avundsjuka?

Känner mig lite stolt faktiskt att jag pluggar. Har faktiskt suttit och skrivit på ett arbete i 2 timmar men tyvärr är jag inte klar än! Det är en engelska uppgift som är riktigt stor och jobbig. Men nu har jag i alla fall skrivit mer än hälften, en stor lättnad så jag slipper sitta och göra allt sista kvällen!

Jag hoppas att min lilla plutt kommer hem snart, för han har varit iväg och tränat en stund under tiden jag pluggat. Så nu hade vi tänkt fortsätta mysa på Alla (L) Dag!
Ni får ha en fortsatt bra kväll, puss :)

Kan bara säga en sak?

Börjar lite smått att mumsa på kladdkakan nu! :) Kanske får lite mer lust till att plugga då, som jag tyvärr måste göra!! :(

Vad ska ni göra för mysigt idag ?

Jag och min lilla sötnos har precis bakat en kladdkaka som vi ska mumsa på idag! det blir en sebbe-becca-dag med bara mys! Egentligen behöver jag plugga men det kommer i andra hand just nu ! :)
VAD SKA NI GÖRA MYSIGT IDAG ? :)

POÅ= PANIK OCH ÅNGEST

Kortfattat kan jag säga såhär jag har ångest för att jag inte har pluggat ordentligt i helgen och måste sitta upp sent nu på kvällarna för att göra det. Panik har jag för att det är så jävla mycket i skolan just nu och jag har matte prov på fredag i Andragradsekvationer, jag och matte går inte ihop! Jag fattar inte varför de ska vara bra för.
Kom precis hem nu oxå för jag har jobbat, haft mina dansgrupper så nu är första gången på hela dan jag är hemma. Så nu måste jag sätta mig ner och plugga, fy faan!
JAG VILL BARA SOVA!
Har körlektion i morgon oxå! Och till alla er som har LOV, FUCK YOU!

Kolla hit!


Såhär blev dem!

MUMS SÄGER JAAG! :)

I've got A Hangover!!

Imorse när jag vaknade var jag jättesugen på choklad eller speciellt kladdkaka! Antar att det är för jag är ganska bakis hehe. Kom hem ganska tidigt igår ändå, sebbe kom och hämtade mig med bilen vid kvart över 12ungefär! :) Det var väldigt skönt att komma hem, för de blev rätt segt sen senare på kvällen.
Det var roligare i början, men sen tappade det liksom av, folk satte sig ner och ville inte vara på det lilla dansgolvet som jag var! Det tyckte jag var lite tråkigt eftersom jag älskar att dansa på fester!
Hur som helst så tänkte jag faktiskt baka nu. Istället för kladdkaka så utvecklade jag det lite till Chokladcupcake toppad med hallon! Passar bra denna dag, får man även lite summer feeling! :)
Lägger ut bild på dem senare! :)

Taggar inför ikväll!

Det finns en del som jag måste göra idag också innan de är dags för party! ;)
Köpte nyss en liten present till tjejen jag ska till, vill inte komma dit utan något det känns alltid så fel! Men jag tänker inte skriva vad jag har köpt, i fall hon läser min blogg :)
Här är min lista!
Enjoy! :)

Rolig fredag eller hur ?


Meddo!

Har precis varit och solat på Meddo, underbart! :)

VEM ÄR DU PÅ FACEBOOK?

Faceboook= En parallellverklighet där alla möts igen!
Skolkompisen du inte sett sedan mellanstadiet. Din grannes barnbarn. Ditt ex-kompis. Plötsligt vet du exakt vad Frida, som du inte pratat med sedan ni gick i 3:an tillsammans, äter till frukost. Du vet också att hennes kille var ett svin i helgen. Dagligen läser du minst en uppdatering om hur extremt fantastiskt allt är i Saras liv. Vem var Sara nu igen? Just det, tjejen från språkresan för 7 årsen. Känner du igen dig?
Att vissa av dessa individer, vars liv och tankar numera är en del av din vardag retar upp dig är inte konstigt. Ibland uttrycker de korkade åsikter. Ibland är de pinsamma medvetet. Och ibland blir du avundsjuk.
Vad vi stör oss på, och varför, r förstårs individuellt. Men det finns några synder som du bör undvika om du vill slippa göra majoriteten av din FB-vänner trött.
Kolla på den här listan!
FRÅGAN ÄR:
- Är du en Facebook-ängel eller har du gjort dig skyldig till några av dödssynderna? ;)

Fått nytt gym-kort

Sådär nu har mamma och jag varit på gymmet och förnyat mitt kort, så nu kan jag träna hur mycket jag vill i ett helt år til! ;) Gött mos! :) Min förkyldning börjar ge sig, men jag vill fortfarande ta de lite lugnt med träningen så det inte kommer tillbaka lika fort igen!
Igår var första gången på streetdansen som jag går på i Linköping på Onsdagskvällarna! Det var svettigt, roligt, trångt och dimmigt inne i dansstudion! Riktigt härligt var det synd bara att den ligger så sent på kvällen. Vi kör 20.30-22-00 så jag är inte hemma förrens 23.30. Jag brukar vara rätt trött på torsdags morgnarna då!
Nu hade jag tänkt att koreografera lite till dansgrupperna som börjar på måndag! Så i hörs om en liten stund igen :)
Bilden är tagen från när vi dansade på torget i åtvidaberg

Tack familj och vänner..

för alla gratulationer och presenter hihi. Har varit sjuk i dag med, jag var uppe vid skolan och vände och sen hade jag körlektion! Det gick faktiskt väldigt bra och min handledare var awesome! Synd bara att han inte var så snygg ;)
Ska köra redan i morgon igen, för han hade fått ett återbud, längtar redan! 
Ikväll börjar streetdansen kl 20.30-22.00 rätt seg tid men vad gör man inte för att göra de man älskar ;)
Känner mig inte så pigg just nu, men även om jag inte dansar så får jag iaf hänga med fina människor!
Jag hör av mig senare för jag måste plugga lite nu! :)

Snart är jag myndig!

hej på er igen! Kom nyss hem från pappa, och övninskört har jag också hunnit göra! :) Det gick faktiskt bra, men jag känner mig lite nervös inför morgondagens körlektion. Men det är ju tur att de kan bromsa oh gasa i fall det skulle hända nått ;)
Btw, av pappa fick jag 1800 kr, ett armband & lösnaglar, så nu har jag pengar så de räcker gott och väl till körkortet. Jag behöver inte ta ut något från mitt sparkonto och jag har t.o.m. pengar över så jag kan shoppa lite, härligt va? ;)
Tänkte att jag skulle avsluta kvällen med några one tree hill avsnitt, samtidigt som jag tänker på vilka krogar jag ska till i helgen! ;)
Puss!

Nya trosor!

Köpt lite nya trosor från http://ginatricot.se/ råkar visst ha alla färger nu (a)
Vilka tycker ni är snyggast? ;)

Fruktansvärd rastlös!

Jag får panik av att bara gå hemma, har inte sett ljuset på dagar jag vill ut!! och jag vill TRÄNA!!
Vi ska fira mig sen hemma hos pappa så då blir det fler presenter, fast jag fyller ju int år förrens i mon ;)
Känns som att jag bara går och väntar på att klockan ska gå, men fan vad långsamt den går just idag ??
Mitt tidsfördriv blir att måla om naglarna och kanske noppra lite ögonbryn, för det behövs!
puss<3

TACK BÄSTA MAMMA!

Imorse när jag gick upp låg det här till mig i köket! Min mamma är bäst, precis vad jag behövde för att klara av dagen! Jag brukar läsa solo-tidningen och dricka gevalia-daim, det är tur man har en mamma alltså! :)

Mums smoothie!

Det här är den godaste Smoothisen som någonsin gjorts, Jordgubb/Banan! :)
Den här borde ni verkligen smaka, den får er på bättre humör  och absolut en kick! ;)
Dessutom är det ett awesome mellanmål! ;)
Puss på er <3

sebbe äger

Follow my blog with Bloglovin

sebbe äger

Follow my blog with Bloglovin

Mysigt!

Tänder en brasa ihop om att bli frisk! Ska försöka plugga lite nu innan dagen är över! Har engelska att göra och sen måste jag skriva ett brev till alla barn som jag har i dansgrupper nästa vecka.
Har kanske inte nämnt det men jag undervisar i streetdance för 2 åldersgrupper. I den ena gruppen så är de 8-10 år och den andra 14-16 år. Och vi kör igång nästa vecka igen så jag måste påminna de yngre barnen, för de kan glömma bort det så lätt! ;)

Snart blir jag 18!

hihi jag längar massor :)

Förkylningen håller i sig!

Usch jag har inte sovit någonting i natt och nu har jag börjat hosta igen. Det här känns inget bra! Jag är hemma från skolan idag vilket känns ännu värre! Jag gillar inte att missa så mkt speciellt inte nu heller när vi har lite mycket i skolan. Måste försöka plugga lite idag även om jag inte orkar det.
Det finns så mycket man vill göra när man är sjuk, bara för att man inte kan. Det jag längtar mest till är att få träna igen! Jag har inte kunnat träna på en vecka  nu för att jag har varit sjuk och då tappar man så mycket. Men förhoppningsvis kommer jag kunna göra en comeback tomorrow! Det är de jag siktar på just nu iaf! :)

Nu väntas Massage

Min pojkvän var rätt söt idag och kom hem med denna massage olja han hade köpt. Så nu hade han tänkt att massera mig, *mmmmm*. Behöver verkligen det känner att jag är mycket stelare i ryggen nu på vintern och eftersom jag är en dansare så undviker det även skador! :)


Fick med mig detta hem idag!

Sebbe och jag hann gå på Åhléns en stund innan vi åkte till badhuset så då slängde jag ner det här i korgen! ;)
2 muggar
En kalender
Vantar
Muffins formar och
ett hemligt paket ! ;)



See you later!

Nu far jag till badhuset en stund med pojkvännen och min söta lillebror, vi ses sen! :)
Puss :*

Drömmer mig bort

Godmorgon på er! :) har ni sovit gott?=)
Jag sitter i sängen och längtar som bara den till sommaren! Nu saknar jag verkligen värmen och solen! Jag tycker att det borde börja bli vår nu och att den äckliga snön försvinner! Nu går vi ju mot ljusare tider och då ska den skiten bort! Det tråkiga är att de har börjat bli kallare nu, man vill knaptt gå ut!
Men idag kommer jag att få lite mer "summer feelings" för jag ska nämligen till badhuset idag med min npojkvän och lillebror! Det kan vara rätt kul att bada ibland, det påminner mig om barndomen haha! :) Men förmodligen kommer jag sitta i bubbelpoolen hela tiden ;) Där är det skönast haha! :)
Vad har ni för planer idag ? :)

HUR FLYTTAR JAG HEADERN TILL VÄNSTER?

Min header är helt sne som ni ser hur kan jag flytta den mer till vänster?
Så att det blir lika jämt på båda sidor!
HJÄLP MIG SNÄLLA! :D

Becca bjuder

Har ni haft en bra lördag hittils?:) Dan har gått jättefort!!
Jag har precis fixat lösnaglar och det blev jättesnyggt! :)
Jag har inte bestämt mig än för vad jag ska göra ikväll är rätt sugen på att bara ta det lugnt framför tv:n.
Melodifestivalen börjar ju ikväll man kanske borde se på det!
Puss på er :*

Lördag den 4 feb.

Har ni precis som jag vaknat nyss? ;) hihi
Ligger faktiskt och rar mig i sängen, har inte orkat gå upp än, mamma kom in med kaffe till mig och min sötnos ligger bredvid mig, kan det bli bättre? :) Skulle inte tro det faktiskt.
Idag ska vi leka med en ipad, för sebbes morfar behövde hjälp med sin! Sen kanske jag ska kolla på sebbe när han spelar innebandy match han behöver ju mitt stöd om de ska vinna ;)
Vad ska ni hitta på idag ? :)
puss<3

För tidigt Födelsedagsfirande!

18 rosor! :)
Förrätt :)
god maat ! :)
Lite pengar! : )
Tack så mkt farmor & farfar, mormor och kusinerna för mina presenter ! :)

Today's appearance

Sådär nu är jag färdig sminkad och påklädd, håret hängersomdet brukar göra har inte orkat fixa det. Vet fan inte vad jag ska göra med mitt hår, just nu känns det bara som ogräs!
Hjälp mig med förslag! :)
Ha en trevlig kväll alla så hörs vi sen när jag kommer hem igen ;)

Dagens vill ha!

Små söta toppar som jag blivit helt kär i! :)
Gör ditt egna collage på http://www.polyvore.com/ :)

Bilden talar för sig själv!

Ganska klockren bild eller hur? ;)
Jag kom precis hem från skolan nu och jag måste snart gå in i duschen och sen börja fixa mig inför ikväll.
Gästerna kommer klockan 18 och jag vill inte gärna stressa, ska vara hos pappa kl 17.
Jag hoppas ni har haft en bra dag ? Nu har vi en feet helg framför oss och nu är det upp till er där och göra nånting av den! :)
Någon som ska festa idag? ;)

Bästa på hela dagen

Åhhh sitter framför tv:n med en varm-kopp-choklad, kan vara det bästa jag druckit idag! :)
Till detta blir det one tree hill :)
Det här blir mitt sista inlägg för idag, så med det säger jag godnatt och så ses vi i morgon igen! :)
puss på er ;)

Kärlek till 100%

Jag vill bara säga hur mycket jag älskar min pojkvän!
Vi har snart varit tillsammans i 1 år, tiden går fort! Men ännu idag så kan jag känna pirrandet i magen som man gör de första månaderna. Jag saknar honom otroligt mycket så fort han inte är i min närhet, jag vill bara va med honom hela tiden! Hur starkt jag känner går knappt att förklara och i mitt hjärta kommer du alltid vara! Jag älskar dej tills mitt hjärta säger stopp! puss<3

Nytt till garderoben :)

Var inne på cubus en snabbis förut och hittade denna gosiga tröja. :)
Kostade endast 199 kr väldigt billigt! :)
Det får bli min nya mjukis tröja hihi;)
Slår vad om att om 2 veckor har varenda tjej en sånhär tröja! ;)
USA tröjor är väldigt populärt..

Tips på ett bra mellanmål!



Detta som du ser ovanpå bilder är ett jättebra mellanmål för dig som aktiv och tränar mycket. Kesella finns i olika smakar, naturell, hallon och vanilj. Ha gärna i nötter, müsli, bär eller nätt annat gott! :)
Det är som godis fast nyttigt jag lovar er! ;)

Jag brukar äta detta innan jag tränar man blir mätt och dessutom är det jättegott! :)

Torsdag igen.

Godmorgon kära läsare då var det en ny dag igen, ett steg närmare fredag! :)
Idag är det en kort dag i skolan, vilket är riktigt skönt för jag vill gå på stan idag! :)
Sebbe och jag har 1 år på onsdag så jag funderar på att köpa nått, men jag vet inte vad! :)
Har ni nått förslag på en 1-års-dag.present? :)

Pappa ringde nyss och frågade om jag kunde vara barnvakt åt min lillebror ikväll så jag får se om jag kanske hinner med det också! :) Eftersom jag inte har så mycket att plugga, så kan jag ha en "göra-vad-du-vill-dag! :)

Schemat idag är först svenska, modern dans, psykologi! Som ni ser inte så många lektioner! ;)
Vi hörs sen kram på er! :)

Natti!

Nu börjar jag bli trött och det är en dag i morgon också! Med det säger jag Godnatt och kryper ner i min mysiga säng! ;)

Skäm bort ditt hår

När vi ändå är inne på hårvårds tips kan jag ge er ett till.
Jag använder något som heter MOROCCANOIL, det är näringsdroppar till håret. Moroccanoil är rik på vitaminer och naturliga grundämnen som förstärker håret. Det innehåller vitaminer som vitamin F (Omega 6), A vitamin för förbättrad elasticitet av håret, vitamin E skyddar håret mot fria radikaler och fenoler som skyddar mot miljöfaktorer.

Moroccanoil passar alla hårtyper och det finns för både ljust/mörkt hår. Detta är absolut värt att testa. Det ger håret glans och det mår bättre.
De är ganska nytt i Sverige, men det finns att köpa hos de flesta frisörer :)
En liten flaska med 25 ml kostar 130 kr.
En stor flaska med 100 ml kostar 330 kr.

Det luktar jätte gott. Jag har använt det i 2 veckor snart och märker jättestor skillnad på mitt hår! :) Så gå till närmsta frisör och köp det nu ;) Såhär ser flaskan ut :)




Mitt hår börjar bli gult

Nu är det ett bra tag sen jag slingade mitt hår och det syns. Färgen börjar skimra i gult och jag tycker bara att mitt hår ser allmänt äckligt just nu! Så jag får börja använda mitt silver schampo igen! :)
För övrigt så funderar jag på att boka en tid hos frissan för färgning, det mår håret mycket bättre av! :)
Jag använder ett jätte bra, som ni kan se på bilden här nedanför. Det finns att köpa hos de större kedjorna såsom Åhléns och kicks och det kostar bara 150 kr! PRISVÄRT!:)

Dags att snygga till naglarna!

Nu har jag äntligem kommit hem och handlat lite har jag också hunnit göra!
Tänkt att jag nu skulle sätta mig ner och fixa naglarna, så att de blir snygga! Min kropp orkar inte träna än, det är riktigt tråkigt, för jag vill verkligen träna. Men kör man för tidigt blir förkyldningen mycket värre och man är sjuk mycket längre. Så tänk på det ni också om ni är halvsjuka, vänta en dag till för att vara på densäkra sidan! :)

de borde ha ett skott i huvudet!



Börjar nästan gråta när jag ser detta, så hemskt!
Hur *** kan man göra såhär mot människor!

VARNAR FÖR ATT DET ÄR OTÄCKA BILDER!!

RSS 2.0