Reflex linnet!

Är verkligen supernöjd med linnet jag köpte igår. Jag kommer synas väl på dansgolvet hhi ;)


Gårdagens shopping

Var inne en snabbis på Bikbok igår och hittade ett par snygga shorts och ett rosa lysande linne! Man kommer att se vart jag är i alla fall haha :)

Mums pizza.

Min lilla älskling muta mig med att äta pizza i kväll.
Efter mycket om och men beställde vi det, han pröjsa (Y)


FAS A CHECK!

Hihi klarade FAS A nyss :D


Grå onsdag

Sitter på mitt rum och lyssnar på regnet som bara öser ner där ute! Usch det är verkligen jätteäckligt väder ute. Kallt, blött och blåsigt... Har hört att många säga att det ska snöa i mon hoppas verkligen inte att det är sant!

Hade tänkt och plugga lite körkortsteori nu, för jag har bokat uppkörning och teoriprovet. Så nu är det dags att börja plugga ordentligt! puss:)


Grå onsdag

Sitter på mitt rum och lyssnar på regnet som bara öser ner där ute! Usch det är verkligen jätteäckligt väder ute. Kallt, blött och blåsigt... Har hört att många säga att det ska snöa i mon hoppas verkligen inte att det är sant!

Hade tänkt och plugga lite körkortsteori nu, för jag har bokat uppkörning och teoriprovet. Så nu är det dags att börja plugga ordentligt! puss:)


Sena bilder från min 18-års fest!

Detta är alltså från min 18-års fest! :)
Vill bara tacka alla underbara människor som var där! puss<3

Nu väntas ett svettigt gympass

Hade tänkt att bränna lite fett idag, blir att köra spinning och core! :D
Ska bli skönt att komma igång orentligt nu igen, har verkligen saknat det! Har för övrigt inget aktuellt jag måste plugga med. Kanske lägger upp lite fula bilder från i helgen sen! puss :*

Dags för lite solning!

Det var ett tag sen jag solade nu och jag känner mig så himla blek och äcklig. Sen blir det utgång både fredag och lördag så jag ska sola minst 2 ggr innan det! :) Hörs sen puss! :)

Svettigt gympass!

Hej på er! :)
Jag kom nyss hem från ett svettigt gympass + att jag övningskört! Körde lite kondition, styrka och en stretch på det. Så nu känns bena möra och goa! :) Hoppas att jag slipper träningsvärk, det var ett tag sen jag var på gymmet nu, eftersom jag vart sjuk :(
Men nu finns det ingen via längre! Ska tillbaka till rutinerna igen, känns skönt! :)
Vill bli av med allt överflödigt fett på magen! hehe :O
Dags att plugga lite körkortsteori! Puss på er :)

Saknar min älskling,<3

I väntan på...

Sitter just nu i skolan och äter denna maffiga matlåda som min lilla sötnos gav mig. Har ju streetdance ikväll klockan 20.30 och innan det har jag varit på teorilektion på körskolan, så jag hinner inte hem i mellan. Jag undrar ibland hur mycket han tror att jag orkar äta? Han säger alltid att jag behöver äta mycket mer än vad jag gör, men till en viss gräns?



Kläder från lager157

Vi var ju en sväng på Lager157 i Norrköping i Lördags och här är grejerna jag fick med mig hem därifrån! ;)

2st tröjor och 2st body butter! allt under 400 kr! :)
(Det krånglar med sista bilden)




Klicka på länken och tjäna pengar idag!

Det här är det bästa tipset du någonsin kommer att få!                                                                              ADsettings.com

Mitt hår blir ljusare av sprayen! :)

Trodde faktiskt från en början att blonderings-sprayen jag nämnt att jag använder skulle fungera, men det gör den faktiskt! :) Mitt hår har blivit mycket ljusare på vissa ställen och hårbotten är inte alls lika grå och äcklig ut, så den rekomenderar jag till er! :)

Smycken kan man aldrig få för mycket!

Hittade ett jättesnyggt halsband och en fin ring igår på vero moda! :)


H&M härmas!

Nu har HM gjort en kopia av den riktiga Moroccainoil! De har gjort en budget variant och den kostar bara 49;-.
Den riktiga Moroccainoil kostar 330;-

Varför kan dom inte bara inse att budget varianten aldrig kommer bli lika bra som den riktiga??




Dags för körlektion!

Då var det återigen dags för Körlektion, bäst att jag ger mig iväg nu så att jag inte kommer försent. Då blir det inte kul!

En rosa god liten smoothie..

Var nyss ute och övningskörde en sväng, usch det gick inget bra alls! Bilen ville verkligen inte det jag ville. Har en kölektion i morgon på eftermiddagen, tur att man aldrig får kärringstopp på den bilen haha! :)
Dricker denna delikates och läser en jävligt tråkig bok som måste vara utläst nästa vecka, på engelska är den med, gör saken bara bättre! ;)





Dags för streetdance!

Nu börjar det bli dags för Streetdance at Linköpings dansstudio med de bästa tjejorna! :)
Kommer hem väldigt sent, så vi hörs i mon. Ha en go kväll alla! :)
(jag är längst ut till vänster)

Vem är eran favorit? :D

Haha jag måste bara säga att jag älskar BigBrother, de är så underhållande!
Min favorit är ändå Hanna.W vem är eran? ;)

INSPIRATION IN BLACK!

Älskar verkligen svart, det går att använda till precis allt!



Så kan du tjäna mer pengar på din blogg!

Just nu erbjuder ADsettings 40 kr per lead. Det är genom at visa annonser på din blogg, som vanlig reklam! Med detta kan du tjäna mycket pengar! Så gå in här och bli medlem idag! :)


Klicka här för att registrera dig! :)
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.adsettings.com/scripts/gen_flash.php?aid=337&amp;pid=20333" width="160" height="350"><param name="movie" value="http://www.adsettings.com/scripts/gen_flash.php?aid=337&amp;pid=20333" /><param name="flashvars" value="clicktab=http%3A%2F%2Fwww.adsettings.com%2Fscripts%2Freg_click.php%3Faid%3D337%26pid%3D20333" /><embed src="http://www.adsettings.com/scripts/gen_flash.php?aid=337&amp;pid=20333" width="160" height="350"></embed></object>

Smoothie time!

Hoppas att en smoothie kan återställa min mage, det är den som krånglar i dag :(


Jag har en söt pojkvän

Hhihi på http://www.mixmegapol.se/ kan alla killar gå in och nominera sina flickvänner till en resa i USA! De får skriva ner några rader om varför just deras flickvän ska vinna!
Sebbe gjorde nyss detta hihi rätt quite :)

Äntligen mår farmor bättre!

Usch min farmor åkte in på akuten igår för att hon hade konstant ont i magen och bröstet. Det gav sig aldrig...
De tog massa EKG på henne, för de trodde det var hjärtat först, men allting såg fint ut, så det var de inte! Det visade sig i slutändan att det var gallan. Så idag har hon opererats och nu mår hon mycket bättre!
Jag tänker på henne jättemycket! Men det är skönt att hon är bättre nui! :)

Hårvårds tips!

Jag är en av de tjejer som har självblont hår, eller vad man ska säga. Jag har alltid haft ljus hår, jag är väl lyckligt lottad antar jag haha. Men för er som andra som oxå är "självblonda" så vet ni att man alltid är mörkare i hårbotten och i under håret. Vill man inte frga håret, som jag inte vill, eller det är väldigt svårt att få det snyggt om man inte går till en frisör och betalar en förmögenhet.

Mitt tips är att använda den här blonderings-sprayen som ni ser på bild här nedan. Du sprayar på de ställen du vill att det ska bli ljusare. Och efter 3-5 användningar så ser man resultat! För bästa möjliga effekt så ska man använda detta vid värme, t.ex. när du fönar, plattar håret! :)
Kostat endast 130 kr och det räcker länge! :)
Så nu är det bara att testa ! ;)

Fyndet från igår!

Glömde ju säga att jag hittade denna söta bh igår när jag och min älskling var ute på stan och tog en fika.
Den fanns på Lindex för endast 149;-



Härligt vår väder ute.

Gomorgon gott folk :)
Hoppas att ni har sovit gott ? .. Skönt att det är helg igen, veckorna går så fort nu. Det börjar bli vår ute och solen skiner, kan inte säga mer än att det är underbart! Snart kan man äntligen slänga in de tjocka vinterjackorna långt i ni garderoben igen! Riktigt jobbigt att ha så mycket kläder på sig!

Jag och Sebbe vaknade nyss och vi tänkte att vi skulle gå ut och ta en fika sen och en härlig promenad!
Vi hörs om en liten stund igen! :)

Halkkörning på Linköpings motorstadio!

Hej allihopa! :)

Jag befinner mig just nu på Linköpings motorstadio och kör Halkan. Fy f*n vad det är roligt! Skulle kunna och sitta köra här hela dagen haha! :) Trodde till en början att det skulle vara rätt läskigt, men sen insåg jag att det bara var kul! Eftersom jag kör privat, så slipper jag ´vara här ute lika länge, än om jag hade varit här med körskolan, vilket är väldigt skönt. Dels missar jag inte lika mycket i skolan och så är det skönt att få det gjort så snabbt som möjligt. :)

Jag ska snart bege mig mot skolan, men först ska jag käka lite frukost! ;)
Så vi hörs sen ikväll :)
puss!

RSS 2.0