skolan

har haft jätte mycket håltimmar idag vilket har varit lite sget, men då har jag nyttjat mest av tiden med plugg så jag sliipper göra det hemma! jävligt skönt.
Slutar 15.40 och åker hem 16.30..  och 18.15 är det pumping som gäller och sedan gymmet efter det! Ligger i riktigt hårt varje dag så att jag kan uppnå mitt mål så¨snart som möjligt ;) För beach 2011 ska vara oförglömmlig!

Nu börjar snart nästa lektion så det är väl bäst att sluta skriva snart, vi hörs puss becca! :)


inget bra på tv

Ligger i sängen och bläddrar mellan kanalerna.. Men jag har konstaterat att det bara är tråkiga program på tv:n och det suger.. Längtar som fan tills imon då GLEE börjar, med massa roliga kändisar! :)tisdag 18 jan.

Hejsan hejsan!
Nu kom jag precis hem från gymmet har vart där i 2 timmar. Nu är kvällen typ slut det är duscha & äta som gäller sen sova.. eller kanske inte ? hehe

Denna vecka hade vi ingen bild i skolan vilket innebär att vi har hål timma i ungefär 2 timmar innan sista lektionen börjar. Åh vad gör man då? JO man går en runda på stan och fyndar detta på MQ! ;)

skjorta 399;-
trosa 199;-


URLÄCKERT! Blir la att inviga detta i mon PUSS!


workshops-söndag

hej bloggen idag har jag vart uppe i studiorna hela dan på dansworkshops, som lunnevads folkhögskola har annordnat. Det var så jävla awesome för bara 250 kr har jag dansat i 3 klasser. pass1  street/jazz, pass2 acrobatik, pass 3 commercial/street. fy fan va roligt det har varit! Jag har tyvärr inga bilder från de, tog med mig kameran men tänkte inte på att ta bilder, dumt av mig!
Men det var verkligen jätte kul, commercial passet var lätt det bästa på hela dan och det tuffaste. Åh jag hoppas verkligen att de kommer flera sådana små workshops helger nu under våren.

Imon är de vanlig måndag igen.. *suck* jag hatar måndagar, de enda som är positivt med dagen är att vi har jazz och idrott. Allt annat suger verkligen, slutar 15.40 oxå ännu värre & då får man vänta på tåget till 16.30...
Men det är bara att bita ihop, imon kväll blir de pumping 18.30 + gym 30 min !

Vi hörs i mon puss & gonatt..

hård träning

idag var det spinning kl 9.00-10.00 som gällde, det var riktigt tufft eftersom jag inte kört spinning på ett tag. Men de är en jävla skön känsla efteråt. Jag var klar med träningen ungefär vid 11 tiden, körde gym efter de tuffa passet med så klart, härligt! Nu har jag precis ätit en rejäl frukost ägg, havregrynsgröt, och tonfisk bara protein&fibrer ska de va! Har ju slutat äta pasta, potatis och ris eftersom det är snabba kolhydrater som binder fett snabbare. Så nu kör vi bara med olika sallader, böner, linser, nötter och annat gott (: Men snart måste jag bege mig ut på stan och fixa några ärenden, så dax att hoppa in i duschen nu!

SEE ya puss!

fredagsmys

Tackar för en ny fin design som världens bästa kusin har gjort! (:
Idag slutade jag väldigt tidigt i skolan 11.30 rätt skönt när man bara gått långa dagar i skolan.
Har tränat idag oxå så klart, från 16.30-18.30 gött gött! Är hemma själv ikväll och är lite sugen på fest, men fan de är skönt och bara va en fredg kväll med eller ?

Puss

Träningsschema vecka.2

Så här ser min träning ut denna vecka :

Söndag 9 jan :
Gym 60 min
Pumiping 17.15-18.15

Måndag 10 jan:
Gym 30 min
pumping 18.30-19.30

Tisdag 11 jan:
Gym 60 min
Pumping 19.45-20.45

Onsdag 12 jan:
Gym 30 min
Pumping 18.15-19.15

Torsdag 13 jan:
Gym 60 min
Boxning 18.30-19.30

Fredag:
Gymmet

Lördag:
Spinning 09.00-10.00

Söndag:
Gym 60 min
Pumping 17.15-18.15


Träning varje dag och jag älskar det! För nu börjat mitt nya liv på allvar, jag har mitt mål jag ska uppnå till sommarn 2011! :D


tillbaks till de vanliga igen.

Ja imorron börjar skolan *suck*. Lovet är redan slut det har bara rullat iväg, imon är de 10 januari och då är de skolan som gäller igen! Just nu känner jag mig så jävla opepp på det, jag har inte kommit på hur jag ska ta mig upp 06.00 imon, när man sovit till 12 nu på dagarna. Det är ofattbart...

Men samtidigt ska de bli jätte kul att få träffa alla i klassen igen för jag har verkligen saknat dem! Har ju inte träffat de någonting på lovet, så nu har vi massa att snacka om! (;

De första veckorna ser rätt bra ut i skolan, kollade nyss på årsplaneringen och snart är de vecka.8 och då har vi sportlov hihi! Så det är bara att börja räkna ner till det nu.

Det är någon som fyller år snart med, om inte jag ! :D Den 8 februari mindre än en månad kvar! Wiiiie. LÄngtar verkligen, även att jag bara fyller 17, men vadå ett år närmre 18 iaf ;).snygga bilder från nyår :*
Bara för att jag e mobbad och har blå klänning grr ;)'


 

NYÅR ÄGDE, BÄSTA TJEJORNA! ;*

Nytt år!

Måste väl passa på att säga gott nytt år till er! ;) Nu är 2010 över och nu väntas ett nytt år med nya chanser och nya möjligtheter ! 

Känner att jag saknar min blogg lite ibland så de kan hända att jag uppdaterar nån gång hihi. Men de dröjer nog ett litet tag innan jag gör det, för båda mina datorer har kraschat. lyckat säger jag bara! Har porrsurfat för mkt det är de :( . . Men jag har lämnat min laptop till min snälla kusin som ska fixa den, så jag hoppas att han e klar med den snart (:


PUSS!

RSS 2.0