har mycket att göra i skolan nu

jag funderar starkt på att lägga ner den här bloggen. Jag känner inget intresse för de längre och jag har ingen som helst lust att skriva mer. Men jag vet inte, kanske kan vara kul att skriva ibland?


väntar på thai mat :Dhar hela huset för mig själv rätt chill faktiskt, men eftersom jag är för trött för att supa orkar jag inte ha massa folk och party här ;). Pappa lämnade pengar hemma så jag har beställt thai mat nu kommmer den :D:D:D:D

GONATT PUSS!


återkommer strax

tar bara en liten paus ! ;)
för jag hinner inte med att blogga just nu. Det händer för mkt i mitt liv (A)


har naturkunskap

just nu och sitter och skriver på ett arbete som tydligen ska vara inne nästa vecka och jag ha typ inte gjort nånting det känns ju sådär bra:/ Måste verkligen plugga hela tiden!
BAAAAAHHHHH!. Åh sen är jag inte klar med my survival heller ännu värre! det ska vara klart på onsdag.,.. :(

disco pogo

TINGALINGALING!

FAN måndag imon igen jävla skit jag ska jobba då med så jag kommer va hemma jätte sent -.- känns ju sådär bra!

Men vilken jävla helg de har vart fredag & lördag har vart för jävla sköna underbart folk och jag har varit lagom go! HAHA men värst var det nog i går för mig, mamma stod och garva åt mig när jag kom hem. Jag pratade/gjorde saker som jag inte brukar göra haha. Jag tappade mat på golvet åh jag vet inte vad de var ett jävla lajban iaf.

Idag har jag vart så jävla hungrig hela tin, mamma säger att de är fylle hungern men jag vet inte? jag skojar inte när jag säger att jag ätit 6 ggr idag och med det menar jag ganska rejält med mat oxå! Det känns sjukt! :O Tar inte kroppen upp energin eller?

hur som helst så mår jag jätte bra nu! Det är slut mellan mig och erik sen tre dar tillbax de känns väldigt bra faktiskt. Det va nog inte riktigt rätt kille för mig men de är sånt man vet i efterhand. höhö!

Ska nog lägga mig i sängen snart och sova bort hungern!

vadå sommarbild?JAG LÄNGTAR TILLBAX SOM FAAAN! Där spenderar vi varje sommarkväll i två veckor med några snygga danska killar! Det är de mysigste som finns, så tänder man en brasa på straden det är awesome! Men det är ju ett tag kvar till nästa sommar.. :(

gravid lillebror ?ja han har minsann mycket luft i sin lilla mage!

Nu har jag tänkt att dra upp till linköping för att dansa med några underbara brudar! ;)


PUSS! :D

köpt balettskor ;)

VISST ÄR DEM FINA ? (A) svarta i skinn kan inte bli snyggare (a) 215 kr ;).
är helt slutkörd!

jag har tränat dubbelt idag igen! Först effektiv boxning 1h sen freesyle 1h snacka om att de var f1 jobbigt. Är verkligen jätte slut så jag ska lägga mig i sängen redan nu behöver verkligen sova känner att jag är alldeles tung i kroppen! Ögonen slocknar när som så gonatt på er alla där ute sov gott!

KRAM BECCA


enda inlägget för idag .

jag kom hem 17.12 idag så var hemma innan halv sex snåret. Då var man rätt trött så de blev att ligga och kolla på en film med en kaffe kopp brevid... Men sen var det dags att gå och gymma för att köra lite styrketräning! :) Har ju inte kunnat träna på en & en halv vecka p.ga. att jag har varit sjuk så pass länge, så jag körde lite lugnt idag vill inte pressa mig för hårt nu när jag blivit frisk. Lockt på de högra örat slåppte idag när vi dansade jazz så nu har jag tillbaka min hörsel igen gud så underbart BRA JAG HÖR NU!! och ni förstår nog inte hur skönt de är?...

På onsdag/torsdag/söndag ska jag jobba är verkligen skit pepp på de! Tjäna lite x-tra stålar är precis vad jag behöver! :D Åh eftersom vi har studiedagar torsdag/fredag för att dreamhack börjar då, så gör de inget denna gång att jag är hemma halv tolv på kvällen. Ser verkligen fram emot det!

Men nu ska jag gå och borsta håret och fixa lite r ganska trött i benen så ska nog lägga mig i sängen snart tror jag.. Men vi hörs i morgon ska försöka hinna med iaf två inlägg då! puss! :)

jag har ju börjat övningsköra

två ggr i helgen faktiskt! :) Både igår och idag de blir bara bättre och bättre för varje gång man startar så de känns jätte bra och roligt är de som fan me! :D


orkar inte blogga nu


RSS 2.0