Pffffttttt!

Nu är man ganska trött i kroppen efter att ha tränat från 17.00-19.30 Körde boxning först riktigt tufft, sen blev de freestyle som oxå är jobbigt eftersom det handlar om syrka där. Så jag är lite mör i kroppen nu, känner att jag ska lägga mig i sängen tidigt idag för nu behöver jag verkligen sova ordentligt så jag orkar med att dansa 2 timmar i skolan imon ;).

 Men vi hörs i mon jag har gitarr direkt efter skolan så därför kommer de bli sena inlägg i mon. Men ni får ha e så bra tills dess puss! :) Carpe diem! 

Bild från LIMMERNÄS. jag står där med en svart vinterjacka & håret i n toffs ;) ska lägga in bättre bilder sen.


Ska träna dubbelt!

Nu är de dags att träna DUBBELPASS! Först ett jobbigt boxningspass & sen freestyler ;) det blir najjjs :D Nu ska jag åka & svettas rejält puss! ;)







Hej älskling...

JAG är hemma igen gud vad underbart! :) Men vad kul vi har haft de mycket skratt, roliga aktiviteter det känns verkligen att jag har hamnat på rätt ställe/skola. Allla är verkligen helt underbara vi har jätte kul tillsammans alla redan, så som det ska vara eller? :):) Vi har liksom bott mitt ute i skogen, vi har knappt haft något nät så de har inte gått att smsa, det var ganska kallt igår jag hade vinterkläder på mig, vi har fått god mat, lagat god mat, sovit, snarkat och massa annat skoj ;). Jag hoppas några kan skicka över lite bilder så kan jag ladda upp nåra & visa hur de ser ut :)

BY THE WAY! Jag kom precis ut ur duschen väldigt skönt nu känner man sig fräsch igen;). Jag har tänkt att plugga lite snart för vi har lite läxor som måste göras annars glömmer man bara bort dom... Vi hörs senare puss :)



P.s saknar erik.

Limmernäs

Idag ska alla ettor på FU åka till Limmernäs som jag tror ligger utanför linköping. Där ska vi typ "lära känna varann bättre", vi ska laga mat tillsammans & annordna olika aktiviteter. Det kommer nog bli jätte kul för vi ska ju övernatta där oxå i stugor så vi kommer hem i morgon igen. Känner mig inte så pepp på de just nu de ä typ kallt ute, jag e fortfarande lite förkyld men de ska nog ordna sig...

Så d blir ingen mer data för mig idag men på tisdag har jag ganska mycket tid till denna kära dator. Funderade på att ta med den först men sen kom jag på att det kommer bara bli bökigt & jag tror inte man vil sitta vid datorn man vill va med de andra  :)

Men nu måse jag packa färdigt de sista & äta frukost sen ska jag ta mig ner till stationen & tåget puss ;) !


Jag har ju varit med på tv!

Jag kanske har glömt att säga de men de är faktiskt sant jag var med på tv förra veckan, sjukt pinsamt. De kom till oss i matsalen när vi satt & åt de ville intervjua oss om skolmaten eftersom vi äter på en lyxig restaurang på min skola ;). Jag är ju så jävla dum så jag kollar ju in i kameran en gång FAIL! Eftersom jag såg ut som ett miiffo. För precis innan så hade vi dansat så håret står typ åt alla håll & svetten rinner :( USCH DUMMA REPORTER! Sen har dom zoomat in MIG 2 GGR med! :( Hatar verkligen att se det & hela sverige har kunnat se det! Så jag tänker inte länka till sidan heller det är så hemskt!



Hej då

Ska möta upp erik på stationen snart så åker vi hem till han tsm :) Det blir mys kommer förmodligen hem sent ikväll så kommer inte göra något inlägg ikväll :) Men ha en fortsatt bra dag allihopa! :)



Kort dag idag!

Ja jag hade EN lektion i dag hehe och et var svenska. Jag åkte upp med 7.45 pendeln sen åkte jag från linköping 10.30 så var hemma tio över 11 ganska skönt faktiskt ;)....

Är lite hungrig det 'r ju trotts allt snart lunchdags så jag tänkte att jag skulle laga Amerikanska pannkakor! :) De är lite tjockare & smakar inte som vanligt jätte goda är dem och smidiga att göra! :)



Mini shopping



hehe var tvungen att köpa lite smått i dag bland annat en ny masscara, leggings & lite annat ;) Vart ungefär 400;-



kommer blogga när jag har tid

just nu känner jag inte att jag har så mycket tid & lust att blogga för jag är nästan aldrig hemma. Som idag exempel var jag inte hemma på 12 timmar för jag åkte till boxholm dirr efter skolan & träffade erik en liten stund :). Värdefull tid eller va brukar man säga ? ;) Han är verkligen så j*vla söt ska till han på fredag igen :)

Funderar på att lägga mig i min säng nu och lyssna på regnet som bara öser nerför fönsterbrädet???


känslorna bubblor inom mig...

HIhihihi jag har träffat erik en liten stund idag hihihi han kom till gymmet, pinsamt för jag var svettig och dan ... Men han tyckte jag var lika vacker för de så söt är han! :)

I morgon kommer han åka in till tranås med ett tidigare tåg än vad han egentligen behöver då kan vi träffas i tio min i alla falll (A) :). ÅHHH han e så snygg! :)<3







jag har varit hurtig !


NEJ JAG HAR INTE LÖSHÅR!


Har spenderat en stund på gymmet nu de kändes skönt! Ska börja på pass nu för hela veckan i de må om dagar jag hinner tränna vill säga :O. För jag hinner ju inte varje dag längre :( de är as surt men jag tränar ju varje dag i skolan s jag hoppas de räcker....

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen får inte göra de först sent vet ni för då blir grannarna galna! Sen ska jag ladda ner lite ny musik & sen äta yoghurt så ser min kväll ut just nu ;)...







så heeet så heet !

BAAAAHHH de är ju skola i mon så man ska väl ta & tänka på refrängen nu da ;) Jag kommer vara hemma ganska sent i mon för jag ska till ungdomsmottagningen dirr efter skolan  :)
haha :)


Goodnight everyone ;)


HAHA jag ha varit lite OFF

Vet att jag har varit ganska OFF men det har sina skäl ;) Jag säger bara en sak FESTA I LINKÖPING ;).

NU BER JAG DEJ OM EN AK LYSSNA PÅ DENNA LÅT! :) DU KOMMER ÄLSKA DEN ;)


pendeln vid 18.45

Hej nu har jag kommit hem från skolan. Har precis duschat och så, nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Ska upp till linköping med 18.45 pendeln första ska vi till rix fm festivalen som är i kungsträdgården sen ska vi på den där feta festen jag nämnde i förrgår vid stångbrofältet. :)
Vi hörs i mon när ja vaknat om jag inte är alldeles för bakis ;).

Ha en go kväll alla ;)


 



Jag känner mig sjuk

någon mer än jag som känner att dem börjar få "ett höstvirus" en förkyldning?..

 Min mamma är hemma & sjuk och jag tror jag blivit smittad av henne buhuhu inte bra nu när man precis ha börjat skolan. Jag är jätte täppt i näsan och det känns som att jag har feber kroppen är inte okej liksom.


Usch känner verkligen inte alls för att gå & gymma idag, jag vill liksom inte göra de värre så jag skiter i det idag inte bra men men :(

Ska ta lite medddducin nu som karlsson på taket säger det blir en smörgårdstårta ! :) Mumsfillibabba! ;)



MUMS & gonatt snart !

Har precis ätit våfflor till kvällsmat nu det var super gott! :) Imon ska jag åka med en timmes tidigare pendel så jag får gå upp lite tidigare i mon med. Så jag ska lägga mig i sängen md datorn nu. Pusss & gonatt :)



onsdag

Imorgon är de torsdag & då börjar vi efter vårat schema ;).... haha inte så jätte efterlängtat kanske de är ganska långa lektioner :s. Men men smäller man får ta i livet asså ;). Idag har va varit i nått som kallas trädgårdsföreningen där vi har spelat bränboll, haft vattenkrig och sjung en jätte vacker sång!

Det blir värre i mon för då ska vi dansa på torget med cykelhjälmar & gummistävlar usssch vad jag hatar nollning! :(.

Har ni haft en bra alla läsare? :)


en dag i morgon oxå!


Jag gillar låten! :)

Jag vet att klockan bara är tio men jag har inte sommarlov längre ! :) Jag längtar nästan efter skolan för det är så jäkla kul att komma bort fårn tranås PRECIS ALLT E NYTT FÖR MIG! i löv it! :) Men ska snart lägga mig i sängen med datorn så vi hörs i mon igen när jag kommit hem :)

FÖRSTA DAN I SKOLAN AVKLARAD!

ohhh yeeeeaaah fan vilken najjs skola jag ska gå på då & lätt att jag ska gå kvar! Schemat är väl okej med de är klart de är långa dagar men så är de för dom flesta som går i linköping... Klassen verkar vara as najjs iaf & vi har en kille och han är as coool ;). Han kan popping & de är redigt tufft.

Denna vecka är ganska slapp de är massa aktiviteter & NOLLNING! GAAAAH vi kommer skämma ut oss totalt. På torsdag ska alla vi 9 dansare (tror vi var de eller 11 kommer inte ihåg) då ska vi i alla fall dansa på stora torget i linköping med gummistävlar & cykelhjälm hjälp.... :O.

På torsdag är de 80-tals tema & då ska man gå runt ocg va ful xD Och följer man inte detta får man som straff gå upp på en scen som kommer finnas på torget & sjunga solo ills dom tycker att det räcker.

På fredag är de världens fetaste fest som gäller i linköping! nämligen vid STÅNGEBROFÄLTET. ALLA SOM BOR I LINKÖPING GÅR DIT TYP & ATT DET ÄR JÄTTE SKOJ! Det är värsta rööjjj, massa fylllon, massa folk, musik & mkt mer. :D HAHA de blir säket roligt.


Men nu orkar jag inte berätta mer för då har jag inget att berätta om sen.....
Puss på er :)



Nudity is not a crime <3   AFFFROKILLEN! <33333


de sista timmarna på sommarlovet....

Hejj, som sagt va så börjar jag skolan imon weei ;). Det ska faktiskt bli kul att se min nya klass/schema & så vidare för jag vet ingenting om jag ska vara helt ärlig. Bara att jag ska vara på folk universittet kl 10 på 2:a våningen i sal 205! haha Mycket att komma ihåg på samma gång. Åh jag får absolut inte missa tåget som går 8.45 för då är jag ju körd MOHAHAHAH!

Men jag ska lägga mig i sängen snart åtminstone kanske kolla på en film eller nått. Btw jag hinner inte bloga förrens jag kommer hem imorgon men jag vet inte när jag slutar men jag vill gärna komma med me halv tre pendeln orkar fan inte gå länge redan första dan? :O

Aja men vi hörs i morgon när jag kommit hem får berätta mer då om hu dagen har varit :). Sov så gott alla där ute puss på er! :) take care!

Nytt till skolan!

Har vart & köpt en ny kalender & ett jätte sött rosa suddgummi med en groda på hihi (a)
Det kanske är töntigt men jag måste verkligen ha kolla på läxor & allt annat som händer så en kalender är as bra för mig ;).



SPELAR SIMS 2 HAHA !



ÅH........

Jag är jätte sugen på B&J right now! :G  Man blir de när man sitter vid datorn asså (A).

 Har lust att gå & köpa ngn för dom har ju rea på dem på hemmakväll ;) ... Vilken sort tycker ni är godast? ;)



FÖRSTA VIDEOINLÄGGET! ;)



Skills by my self haha ;)... enjoy :)

gårdagen sög

jaaa jag säger det gårdagen sög verkligen. Jag fattar inte hur tranås kommun tänker när dom lägger FURIA FESTIVLEN & TRANÅS CRUSING SAMMA HELG??? :S Fattar dom inte att allt folk kommer vara på stan & kolla på alla fula jävla bilar & äckliga gubbar/killar. :( Det var kanske 40 st som kollade när vi dansade! :(. SKIT TRÅKIGT! Hade hellre varit på en fest sista gången på mitt sommarlov denna gång men nej fan jag va tvungen att vara där nere :(. BAAAAAAAAAAAAAH fett arg var jag! & dessutom fick vi bara dansa 2 ggr vi skulle fått dansa minst 4 ggr men nej då var de försenade med tiden så då såg de "mörkt ut för oss"....


Det fanns i alla fall en positiv sak med kvällen igår & det var ett band som hette Nutidy is not a crime
dem var hur sköna & coola som helst. Ena killen hade affro så jävla härligt & jag fick känna på de(A) Dem var jätte snälla de är från VARBERG. De gav mig kramar när de skulle åka super schysssssta var dom! :)





JAG ÄR STRESSD!

heeej idag är nog världens stressigaste dag! Skivan som vi ska har när vi dansar är inte klar än på långa vägar... :O Jag måste ner på stan & köpa skivor för min förbannade skivor jag hade hemma funkade givetvis inte :(. Det är två timmar kvar tills vi ska vara där & jag måste duscha & massa baaaaaaaaaaaaaaah! :O
Gud hjälp mig! Jag hinnri nte skriva mer nu & jag kommer vara borta hela dagen så de bli inga fler uppdateringar idag :(..... Eftersom vi har obestämda danstider kan de bli att vi får dansa när som så därför måste vi vara där hela kvällen ...

HA DE BRA IDAG PUSS!  :D

ÖNSKA OSS NU LYCKA TILL SÅ ATT DANSSHOWN BLIR BRA ;)



HV71 ÄR BÄST!!

Sa ju de sa ju att de skulle vinna lätt ;). 5-2 vann dem med underbart! Åh jag har blivit kär i André petterson han gjode tummen upp & log  åt mig när jag ropade "ja älskar hv" ;).... Underbart när underlivet är bart eller vad brukar man säga ? ;) ...

Imon är e lördag & det innbär att det är FURIAFESTIVALEN! :) Då vi får stora äran att äga scenen flera ggr under eftermiddan & kvällen dt kommer bli super! Idag när vi övade en sista gång filmae vi & då såg de riktigt bra ut vi gör bara några tabbar, men dem skippar vi i morgon ;)...

Nu ska jag snart lägga mig i sängen känner att jag verkligen behöver vara bra utvilad om jg ska orka i mon för jag har ju redan sträckt mig i höften så jag måste vila min kropp lite nu hehe...

Sov så gott så hörs vi i mon puss! :)

morgonen den 13 augusti

Ja vissa somnar ju allt bra tidigt ibland :$ hehehe ..... Jag var väldigt trött igår & somnade framför tv:n med mamsen! Skönt vare i alla fall.

Idag ska jag ta de lugnt fram tills klockan blir halv två kanske... Sen ska vi dansa igen en sista gång inför i morron ;). Allt måste vara perfekt idag vi ska tajta ihop oss idag! ;). Det kommer bli så jävla grymt i morgon synd att ni missar de asså men jag kanske får de på film! :)...

Sen i kväll ska jag gå på årets första hockey match för sveriges bästa hockey lag HV71 kommer nämligen hit & spelar en match mot skåne jävla laget malmö! Haha dom kommer få stor stryk mot hv ;)...


Nu ska jag äta frukost! puws! ;)

Vadå lockig???

Ja håret blir ganska lockigt när man satt upp det i en vacker knut med blött hår ;).


DANS NU!



Gomorron nu sticker jag iväg & dansar igen ;)... Vet inte hur länge vi håller på idag men antagligen ganska länge som vanligt ;) Ha de bra :)

PUWS! ;)

jag e kär....

I bebisar! :O aw jag älskar dom de är så söta (a), dom är för söta?. Jag kommer ihåg när min lillebror va liten man ville aldrig slääpppa honom han var så gó! Jag längtar verkligen tills jag får barn vill ha en nu!!! :):)...

Men det är ett problem vi löser i morron ska upp tidigt i mon me så vi hörs i mon sov gott & så ;)
Puws! :d








Klipper lite i kläderna ... ;)

Ja fula gamla tröjor som man aldrig använder kan komma till användning med hjälp av en sax :) Klipp klipp så blir de magtröjor perfekt när man ska dansa ;) !
 Är jag inte smart ? ;)





SKA DANSA NU ;).



Ha en bra dag ;)

Morgonen den 11 augusti.



Gomorron på er har ni sovit gott? ;)...

Det har jag gjort i alla fall, jag har precis tagit mig härlig lång & varm dusch! Wonderful;)
Snart är det dags för en riktigt god frukost hihi...

Om ca: 2 timmar ska jag iväg & dansa med mina danspinglor igen vi dansar hela veckan åhhh i totaly love it! :) Det kommr bli fett grymt på lördag vi kör massa olika danser som vi gjort under åren... & vem vet vi kanske ska koregrafera en ny idag (till WAKA WAKA!) beror på om vi hinner ;)..

Dags för sängen snart!

Kom nyss hem IGEN, har vart ute & gått en sväng med Myan och vart på en liten mini fest i typ 45 min haha ;).
Nu har jag ställt klockan på åtta & då hoppas jag den rinngeeeer i mon oxå?? :O ... Ska lägga mig i sängen med datorn nu hade jag tänkt.

Ni får sova & drömma så gott kära små vänner! :)
Vi hörs i mon puws på er ;).


NATTI! :)

SKOLAN BÖRJAR OM EN VECKA! :D

ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM LÄNGTAR TILLS SKOLAN BÖRJAR ? ;) Kanske inte?.. Jag har ju verkligen nått att se fram emot BÖRJA GYMNASIET I EN HELT NY STAD (LINKÖPING) oj caps * Åh jag får göra det jag älskar! Nämlign att dansa varenda dag tio timmar iveckan fattar ni att det är mycket & het jävla underbart? :):):) It's gonna be pretty awesoooome! and i lövit! ;)






Sticker iväg & repar inför furia!



WEEEY €! :d sticker iväg och dansar nu för på lördag har vi VÄRLDENS FETASTE DANCWSHOW PÅ FURIA FESTIVALEN I TRANÅS ;) SÅ NU SKA VI BÖRJA SLIPA PÅ DANSERNA ;) :)

Kommer hem ngn gång ikväll :)

PUWS!;)

Alarm på fel dag!

Hej kära läsare jag precis tagit mig en snabb morrondusch skönt... ;). Idag tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt eftersom skolan böjar snart & jag måste vänja mig .... Så jag ställde klockan på åtta, men vakna kvart i tio kom på att jag satt alarmet på fel dag ! :S Så i morgon måste jag verkligen se till att det blir rätt!

Nu sitter jag & lyssnar på dn underbara låt om & om igen ! :)








UTropstecken



Heeej, nu sitter jag här med min kära pyjamas & mina tofflor (a) :). Jag är lite trött faktiskt har inte sovit bra inatt :( Så därför får det bara bli två inlägg idag orkar inte mer. Sov så gott så hörs vi i mon puss! :)

MUMMA!



Gomorron på er ! ;) Nu har jag precis käkat den här goda frukosten yoghurt med k special & päron mums! ;)

Har ni sovit gott? :)

JAG JUST NU !



ABSOLUT HELT NORMAL!!

OSMINKAD & UPPSATT KNUT MED BLÖTT HÅR !
GANSKA SKÖNT MEN FUL E MAN SOM FAN ;) .

Herregud

Gomorron på er alla har ni sovit gott? ;). blablabla...
Jag kom nyss hem har sovit borta inatt hos en vän.:)

Kvällen igår var jätte mysig haha, ne men det var riktigt skoj faktiskt. Jag har nog inget mer att säga än att det räcker att säga så. haha ;).

Jag hoppas att ni hade det bra igår. Just det jag försökte fixa ett videoinlägg igår men min kamera cpade så därför kunde jag inte lägga in något. men det kan komma när som ;).

HAHA FAIL !



Hhaha hittade en rolig sida, det ska likna mig men håret är väldigt mycket för kort!!!
och ögonen blev helt fail. Men va faan jag gjorde det ganska snabbt ;).

Galen kväll igår.

Hhehe ja jag säger väl som rubriken GALEN KVÄLL IGÅR! Men den var jävligt rolig, mycket folk, mycket skratt, mycket liv, mycket mygg har väl fått en sisådär 8 nya myggbett hehhe. Men va gör väl det när man har roligt ? ;) Det var folk precis överallt roligt! Man fick ju träffa sånna man inte sett på hela sommaren så det var en ganska fet fest faktiskt må jag säga, jag gillart ;)


Jag har inga bilder från igår bara på mig & lara men dom e inget att se ändå haha ;). Men ikväll då jävlar smäller det till igen kan jag löva ;). Hemma hos mig?  hihhi fast det är en hemliss (a) ....








Assså ni måste kolla på detta! :D



Jag tror jag dör av skratt! ...... :)

Har du löshår??

Jaa den frågan har jag ått väldgt ofta hehehe. & här är mitt svar ;)

Ja jag har löshår, men mest för att få håret tjockare för det är egentligen inte mkt längre än mitt egna hår, om jag ska vra ärlig så skiljer det två centimeter om man ska vara exakt ;). Så jag har ganska långt hår faktiskt ;).


Här är en bild på mig utan löshår från i vintras & nu har ju håret hunnit växa lite mer så nu är de ännu längre liksom ;)....


tråkigt inlägg

GODNAAAATTTT xD ;)

Har varit & badat en sväng!



DET VAR GÖTT ;)



5 augusti



Helllu allihopa! Har ni sovit gott? ;) ....
Idag är det torsdag & vad har man för planer? :)

JO...

* åka till pappa & hämta lite grejer!
* va me lina & lara
* göra sig i ordning
* fixa inför imorgon
* klippa mig
* ringa ett viktigt samtal
* hinna blogga
* vaxa benen
*  lite annat smått ;)

Utgång! ;)

hej hej snart kommer lina hit , vi ska bara göra oss klara för kvällens utgång ;)
Hehe förmodligen är de party som gäller tonight! I hope that would be great! :)

( 1,2,3 fant & rosé ! HAHAH ;) lalala alla brudar ner på kneee! )

Ha en trevlig kväll säger jag & ta't lugnt ;) !




Party låt!



Va händer ikväll då? :)

Den blomstertid nu kommer.

Gomorron gomorron! :) Jag har typ precis vaknat ? :O Jag var väldigt trött idag ville verkligen inte gå upp från sängen men var tvungen... Just nu sitter jag här med min kära gitarr & spelar massa gamla visor man spelade & sjöng förr rätt kul faktiskt ;) . Och med en så kallad "morron röst" så låter det ännu bättre nr man är lite hes ;)

Just det jag har börjat på en ny låt oxå, hoppas att den blir klar inom ett år???? :D

Är detta bra ??



Någon som äter/ha ätit sånna här tabletter som stärker hår, hud & naglar? ;) ....

Mäktigt!




Det är sjukt bra gjort asså! helt perfekt som michael jackson ville ha de! :)

Mot Stan!



Ska ut på stan & fika me några fina tjejor nu ;) ...
V hörs sen :)


Btw, vad har ni för planer idag då? :)

Ska upp tidigt i mon

Ikväll har jag vart med fina tjejor vi hade jätte trevligt vi var hemma hos lina. Vi bestämde oss för att gå ut på stan i mon och ta en fika! Förmodligen så ska det bli fint väder i mon med det så det blir jätte skönt :).

Jag ska leta efter ett klistermärke att sätta fast på datorn så att man vet att det är min data ;)Funderar på att ha hello kitty eller nått sånt urgulligt ..;)

Måste nog hoppa till sängs snart eller ja lägga mig i sängen för jag sitter visserligen i den nu hihii , måste ju gå upp lite tidigare i mon och göra mig i ordning hehe :) Har ställt klockan på 08.45 :( ..







Min nya data !



Cam & bra skärm e de jag begär ;)
DEN E AWEESOME! :D :D

min bebis e här.

gomorron nu har jag vaknta tilll ;) Ligger i s'ngen med datorn och kollar på min lillla bby:* Han ligger & sover och är jättegullig som vanligt(a) men jag tycker han borde vakna snart för att jag vill det ;).........



självklart e de lilla A ;)


Jag har fått en ny dator!!!! :D

Även att det har varit mycket negativt denna helg oh så förutom liseberg igår då så slutade e ändå ganska lyckligt. För jag fick en laptop av min mamma idag lalalalal (A) den e aweesome! ska ta bild på den och lägga upp i mon men jut nu har jag ingen lust ill det :( ...

Då kommer även bilder från liseberg, för det blev ju en hel del :)
Lärde känna nåra från nyköping f1 snälla var dom ! ;)

Men jag e f1 trött me asså har inte sovit någonting inatt eftersom det vait som e varit tyvärr och jag tänker som sagt va inte gå in på det det går bara inte...

Vi höres i mon för nu ska jag gå lägga mig i MIN säng med min nya dator som jag har längtat efter jätte mycket!
Pussssen ;) !



uppdaterar snart!

hej hej bloggen pågrund av massa som har hänt i natt / idag har jag därför inte kunnat göra ngt inlägg. Åh vad som har hänt tänker jag heller inte skriva här...
Men jag kommer snart att lägga in bilder från Liseberg igår så fort jag packat upp och fixat lite.
Puss :)

RSS 2.0