Morgondagen


SNART HELG

Imorgon är det fredag igen och det är så himla skönt att jag är ledig varje fredag! Har ganska långa dagar i skolan resten av veckan, så det är verkligen behövligt med ledighet då, + att helgen blir längre! 
 
Idag hade vi 6 timmars dans i skolan, så jag är trött både psykiskt och fysiskt nu, hehe. Så idag blir det inget gym för mig inte. Har ju trots allt tränat tillräckligt idag! Tänkte dricka lite te och mysa ner mig i soffan framför tv:n! Imorgon har jag lite saker att ta itu med, men det ska bli skönt att sova länge imorgon!! 
 
det här var världens tråkigaste inlägg haha. 

Xlash vs Xbrown

Funderar starkt på att beställa Xlash och Xbrown, har hört mycket om just Xlash och att folk är nöjda. Jag har dock ganska långa ögonfransar, men det skadar ju inte om dem blir längre hehe plus att dem blir fylligare!
Sen är jag också nyfiken på hur Xbrown fungerar, som skage tätare och fylligare ögonbryn mellan 3-4 veckor. Tycker att ögonbryn nästan är det viktigaste i ansiktet och vill gärna att mina ska bli lite tjockare och så. Någon som testat Xlash eller Xbrown? Vad tyckte ni? :) 
 
 
 

TILL ALLA <3 DAG

Det börjar ju faktiskt dra ihop sig till alla hjärtans dag, det är väl typ bara 2 veckor eller nått sånt kvar? Jag brukar tycka det är ganska överskattat, men det är åndå lite speciellt. Tänkte tipsa om vad man kan ge till sin pojkvän/flickvän, men det är ju absolut inget måste. Allra bäst är ju att hitta på något tillsammans, därför jag tog med biobiljetterna supermysigt och klyshigt haha. Har man ingen pojkvän eller flickvän kan man ju alltid ge något gulligt till den man tycker om, mamma, pappa, syskon eller kanske sin bästa kompis. 
 
 
 
 

Sjukt bra låt!

Jag tycker verkligen om Taylor Swifts låtar, tycker texterna är jättefina! Men det här är absolut en av mina favoritlåtar! 
 
 

bekännelser

Är sjukt trött på skolan nu, orkar knappt med dagarna längre. 
Jag älskar min morgonrock, bor typ i den hihi.
Dricker sjukt mycket kaffe, minst 4 koppar om dagen haha. 
Vill ha vår nu så man slipper alla vinterkläder. 
Kiwi är min favorit frukt!
Tycker att vältränade tjejer är sjukt snyggt! 
Önskar att jag var född i ett annat land. 
 


Dags att köpa kamera

Hej alla kamera människor! Skulle behöva er hjälp! 
Jag har länge velat köpa mig en bra kamera men ganska enkel, då jag är ganska oteknisk. Jag vill att den ska ta skarpa och fina bilder. Har hittat denna fina kamera som ni ser nedan. En Nikon D1300. Är det någon som har en sådan?? Är den bra? 
 

Som jag läst om på forum så ska den vara enkel att hantera och att det tar väldigt bra bilder! 
 
 

Mot gymmet!

Har tjockat mig ganska mycket i helgen, det har blivit en hel del alkohol.. massa skräpmat och godis! 
Usch usch usch.. Dags att ta bort det. Blir ett effektivt pass på gymmet nu. Kondition och fett med styrka!! 
 
Topp 5 på träningslistan:
1. Swedish House Mafia-Don't you worry child
2. Will.i.am-Scream & Shout
3. Nicki Minaj-Pound the alarm
4. Skrillex-Bangarang
5. Dada Life-Feel the dada 

SHOPPING SHOPPING

Mina "ärenden" på stan slutade med att jag shoppade istället.. Vilket inte var planerat från början, men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Här är lite bilder på vad jag köpte! Är supernöjd med allt! Dock är jag ganska tråkig av mig och köper nästan bara vitt jämt! :O Blev lite småsaker också men det orkar jag inte lägga upp bilder på, 
 
Älskar den vita lilla spetstoppen, perfekt när man blir brun i sommar! Snygg till höga shorts, ska använda den i Egypten! :)
 
 
Snygga kläder? ;)
 
 

Godnatt torsdag

 
Nu ska jag ta mig ett kvällsbad och sen lägga mig i sängen, kanske titta på någon bra film. 
Är ledig fredagar, hur skönt som helst! Men måste ändå upp tidigt i morgon och fixa lite ärenden på stan. :)
 
Hoppas att ni haft en bra dag, puss! 

wanted!

 
Please lend me this amazig beuatiful case, want it so much! (A)

jag hatar sjukhus det luktar äckligt

 
 
I ungefär 4 dagar har jag haft bröstsmärtor till och från, som ibland varat i bara några sekunder men oxå flera minuter. De är svårt att beskriva smärtan men det känns som ett tryck och det sticker...
I natt var det som allra värst, vaknade flera gånger av att jag hade ont och kunde därför inte somna om, för man ligger ju och är orolig. 
 
Hur som helst så var jag nere på sjukhuset idag, där dem gjorde alla tester de kunde göra, t.o.m. EK! Lite häftigt att ha gjort det haha... Alla värden såg jättebra ut och min puls var perfekt, dem kunde inte hitta något som var fel. Däremot så trodde dem att de beror på att jag tränar alldeles för många timmar i veckan och att jag är stressad. (Förväntade mig det svaret). Men det skulle också kunna vara en muskelbristning som är på gång,som man kan få om man tränar mycket bröst på gymmet. 
 
kändes jättekonstigt när doktorn bad mig ta av mig bh:n och dra ner byxorna för att kunna känna ordentligt. Låter jätteskumt haha och det var det med. 
 
Dem rådde mig till att ta det lugnt i några dagar, inte träna utan vila och försökaatt inte varaså stressad hela tiden. Det känns riktigt skönt att ha undersökt det och nu vet jag att det inte var något allvarligt.

BEKÄNNELSER

Är sjukt sugen på att kolla alla säsonger av one tree hill. Lucas är snyggast! 
Jag har beslutsångest över vad jag ska göra efter studenten.. snart måste man börja med ansökningar.. :S
Tycker inte alls om att prata i telefon, är nog mer en sms människa haha.
Vill åka till Egypten nu.
Vill att snön ska försvinna nu, hatar vintern.
Är fixerad av rumpor, fyllig och rund säger jag bara haha.
Orkar nästan aldrig sminka mig längre.
Älskar färgglada kläder men har nästan bara svart och vitt i min garderob. 

RETURN

Hej! 
Jag har aldrig lyckats blogga regelbundet, har alltid klagat på att jag inte haft tid vilket jag egentligen har om jag bara vill. Men nu skajag verkligen försöka få igång bloggen igen med uppdateringar. Till en början måste jag designa om den, vilket kommer att ta ett tag, för det var så längesen jag satt med dem alla koder kommer knappt ihåg haha, så det får ta den tid det tar. :) 

Kiss Me


RSS 2.0