Hunter stövlar beställt!

Jag var lite skeptisk först när jag skulle beställa dem, men det går ju alltid att skicka tillbaka ifall man ångrar sig! De var faktiskt på rea, nu kostade de "endast" 978 kr. Ni hittar dem här så passa på nu om du är sugen! :) 
 
 

NEW IN

Idag har det verkligen varit ett vår väder! Blir riktigt glad när man ser att snön smälter och att det börjar bli varmare! Så jag tog tillfället i akt och köpte mig en ny skinnjacka som jag hoppas jag kan sätta på mig snart! :)
 
 
 

Kan man bli lyckligare?

Äntligen har jag fått min efterlängtade studentmössa!! Åhhhh den är så fiiin!!
Nu känns det riktigt bra och snart är det bara 100 dagar kvar tills vi tar studenten.. Kan inte sluta längta! Fick även hoodtröjan ni serpå bilden, champangeglas, mobilficka och en tuta! Så nu är jag verkligen förberedd! :) 
 
 
 
 
 

Myyys söndag!!

Nu har hela veckan på sportlovet gått.. och vad fan har man gjort? mån-tis var jag i skolan och repa till vår PA-föreställning, sen har jag jobbat ons-lör och nu sitter jag här på söndagen och undrar vart veckan tog vägen??
 
Imorgon är det måndag igen, känns som att det aldrig är annat jag verkligen hatar det! Det ör jättelångt till fredag och jag har en jobbig vecka framför mig. Måste ta igen både träning och skolarbeten, men när ska jag hinna det? Har noll motvivation just nu, vet inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka till det normala spåret. Men det har gått över imorgon när man vaknar... 
 
Hur som helst så lyxar jag till det lite, för att bli på bättre humör! Har lagat bananpannkakor med keso och bär. Finns bara ett ord för det MUMS!! 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch Time!

Jag har jobbat så mycket nu dem senaste 3 dagarna, det är därför jag inte kunnat uppdatera så mycket. Nu kom jag precis hem från jobbet och tänkte äta lite. Det blir pasta med grön pesto och keso, MUMS! :)
 
I eftermiddag ska jag äntligen träna igen, Body pump och spinning det blir härligt det! :) 
 
 
 
 

bekännelser

Om jag måste gå upp på natten och kissa är jag alltid rädd för att det ska stå någon bakom duschdraperiet...
Jag älskar mörk choklad, det får gärna vara 85% hur gott som helst! 
Jag köper alltid mörka jeans, mina lår blir gigantiska i ljusa färger! 
Hoppas att snön är borta i morgon när jag vaknar, så man kan ta på sig vårjackan!
Vill bo i Stockholm! 
Tycker varken om piercingar eller tatueringar! Varför "förstöra kroppen med sånt" ?? 
Längtar efter att äta glass i solen! 
Jag är rädd för hundar, dem hoppar ju jämt på mig! 
 
 

ändrade planer

De ringde nyss från mitt jobb och frågade om jag kunde hoppa in och jobba mellan 12.00-18.00, tackade ja så jag får träna efteråt istället (om jag orkar). Kanske egentligen inte borde jobba idag, med tanke på att jag måste plugga och fixa lite annat.. men de var tydligen akut så det fick bli så idag!
 
 
Har precis ätit lite frukost, det blev havregrynsgröt med mosad banan & kanel som vanligt hihi... Och så en kopp te på det, (försöker minska på kaffet hehe).
 
 

Onsdag

Godmorgon alla monster diggare! 
 
Nu har redan hälften av lovet gått, hekt sjukt vad snabbt en vecka går önskar man kunde stanna tiden...Idag planerar jag som sagt var att träna för första gången på en vecka, vi får se hur det går. Antagligen kommer det vara jättejobbigt och förmodligen kommer jag ha massa träningsvärk i morgon. (Eller jag hoppas på det iaf) 
 

Kanske drar en sväng förbi solariet på vägen hem, känner att jag börjar bli jätteblek nu! Usch.. hatar verkligen vinterhalvåret,min hud mår som allra sämst då! Känner mig absolut inte fräsch under vintern! Det ska bli skönt att snart dra iväg till Egypten i 2 veckor, ska försöka underhålla brännan jag får då, så det kanske finns nåt kvar till studenten! ;) 
 
 
 
 
 

du kan bara du vill

Bilden får mig att längta ännu mer till morgondagens träningspass. Tänkte att jag skulle köra ett styrkepass på morgonen med fokus på Axlar/biceps, har lagt upp ett program..
 
Om jag inte är "död" efter det, så är planen att köra även ett konditionspass på eftermiddagen, Crossfit, ett svettigt och effektivt pass som förbränner fett på maximal nivå!
 
Bilden hittar du här

GRATISLANDET.SE/ TIPS

Jag älskar att internetshoppa och kolla runt massa kläder.. Så skönt att man slipper åka in till stan och så. En jättebra sida som heter Gratislandet.se erbjuder massa olika rabatter i flera affärer. Just nu är det t.ex. Fri frakt 
på Nelly.com och på H&M får man 50;-rabatt på sin beställning, så in och kika här
 
 

nytt i garderoben som plåster på såren

Eftersom jag legat sjuk så länge och knappt sett ljuset, köpte jag lite kläder igår! Man känner sig som en mycket bättre människa då liksom! ;) En jättegosig stickad tröja från bikbok, och lite underkläder från gina! Känner att jag kommer "bo" i tröjan, så himla mysig hihi! 
 

Gröt det enda rätta!

 
Kom precis hem från skolan trots att vi har lov. Vi måste jobba med vår föreställning som är ganska snart tyvärr. Så för min del blir det inte så mycket lov! :( 
 
Har precis ätit en tallrik gröt med skivade bananer, typ det bästa mellanmålet jag vet! Det är både gott och mättande! Är sjukt sugen på att börja träna lite, men eftersom jag fortfarande hostar väldigt mycket, så är det nog ingen bra idé. Annars har jag ocksp lite plugg att ta itu med, så jag har saker att göra.... 
 

Mys lördag

Nu har jag varit sjuk sen i Tisdags,haft feber till och från i 4 dagar, ret hosta, ja allt vad en förkyldning innebär. 
Är trött på att bara vara hemma och knappt lämna sängen. Dock var jag tvungen att jobba igår i några timmar, jag klarade av det men det var riktigt tufft! Ikväll ska jag bara va hemma, blir en mor-dotter-dag, det var ett tag sen haha! 
Har lovat mamma att jag ska laga mat ikväll, så vi får se vad det blir för gott! Tänkte sätta igång med matlagningen nu iaf, hej så länge! :) 
 
 
 

ANTIOXIDANTER BRA VAL!

Yummi, säger jag bara! 
När man är sjuk passar det perfekt att fylla på kroppen med mycket frukt och bär, eftersom det innehåller mycket antioxidanter som kan hjälpa dem vita blodkropparna i blodet att bli av med infektionen! Haha oj det blev lite invecklat där kände jag haha. Personligen upplever jag att jag känner mig friskare, om jag äter sunt! 
 
 

BEKÄNNELSER

Ligger hemma och har ångest över att jag är sjuk. 
Vill shoppa sjukt mycket, finns så mycket jag vill ha just nu!
Har blivit beroende av nässpray, kan inte somna om jag inte tar det innan haha. 
Jag är rädd för att flytta hemifrån, tycker om sällskap.
Önskar att någon kunde ge mig en biljett till Beyonce.
Vill bara gå i ide just nu och vakna upp lagom till mars/april.. orkar inte vintern längre!
Har jättesvårt för att köpa ett par bra jeans, har ganska stor rumpa så byxorna är alltid för stora i midjan!
 
 
 
 

FETTISDAGEN

Har ni ätit någon semla idag eller?
Jag är inte speciellt förtjust i semlor egentligen, eftersom jag inte tycker om grädde + att det känns som att äta en torr degklump haha. Men när mamma kom hem idag från jobbet, då jag fortfarande låg i sängen eftersom jag är sjuk, så smakade den rätt gott! Dock petade jag bort nästan all grädde! 
 
 
 
 
 
 

SJUK

Har känt på mig under en längre tid att en förkylning varit på väg att bryta ut. Vaknade i natt flera gånger av att jag svettades och för att jag ärså täppt. Jag hatar verkligen att va sjuk, speciellt när det rör sig om en seg förkylning som aldrig ger sig! Dock är det skönt att jag inte har feber, önskar jag slipper det! 
 
Ska försöka plugga lite senare, men nu ska jag ta mig en till kopp te med honung, har redan druckit 3 koppar haha.  Men det lindrar faktiskt halsbrännan! Hoppas att mina hörlurar kommer idag också, så att jag har nåt att roa mig med! 
 

Nu får det vara nog!

Snö snö snö.... 
Varför kan det inte bara sluta?? Det har snöat konstant hela dagen, finns nog ingen som hatar snö lika mycket som jag gör hehe. Visst det är vackert att titta på.. Fast nej, håller inte med där. Ser hellre ett landskap där solen skiner och asfalten bländar än i ansiktet! 
 
 
 
 
 

ORDERED!

Klickade precis hem dessa fräscha hörlurar från Wesc! Har länge velat ha ett par hörlurar när man tränar o.s.v. för jag tappar alltid mitt headset när jag springer.. Dessa hittade jag på http://www.junkyard.se/ och dem var på rean, så ta tillfälligt i akt att beställ ett par du med! ;) Finns i massa snygga färger! 
 
 
 

Söndags plugg

Godmorgon på er!
Känner ni som jag när ni vaknar varje söndag att ångesten kommer? Ångesten över onyttigheter man ätit och druckit, eller över allt man borde gjort som man inte hunnit med? För mig är det kanske bara en inbillning, men jag brukar oftast reta mig på något. Idag är det alla högar av arbeten som jag måste göra, inte alls ovanligt att man lämnar allt till söndagen hehe... 
 
Lite godis får hjälpa mig idag att ta itu med allt, och ikväll ska jag träna spinning, så det gör ju inget att man tröst äter lite nu haha! :) 
 
 
 

8 februari

Hade en så himla bra födelsedag igår, kvällen kunde verkligen inte slutat bättre. Det var jättekul och vi dansade hela natten lång. Det har inte blivit så många timmars sömn inatt, men det var det värt. Tar igen den tiden i soffan med en påse godis nu. 
 
Vill bara passa på att tacka alla ännu en gång som var med och gjorde denna kvällen till den bästa på länge! Tänkte ladda upp lite bilder på vad jag fått för presenter. Fick mest pengar och ett nytt årskort på gymmet :) 
 
 

Födelsedags firande på G

Håller på att förbereda inför kvällens kommande braveller. Fyller 19 år idag, så mina fina vänner kom hem till mig senare för att äta och dricka gott! Sen kommer vi att dra ut och se vart kvällen slutar! Antingen så hörs vi senare eller imorgon! puss! :) 
 

Hemmagjord glass!

Jag testade göra glass förut, ett recept som finns i en av Fredrik Paulúns böcker. Det var verkligen busenkelt, består av 125g kesella, 1 ½ dl bär (eller bara jordgubbar), 10g mörk choklad. Om man gillar lite syrlig smak så är detta är perfekt tips! För glassen blev verkligen syrlig, men till en het sommardag passar det utmärkt! :) 
 
 

INSPO!

Det är inte så många som har Tumblr vad jag vet iaf. Men kika gärna in på min! Det som är så kul med tumblr är att det är som en miniblogg, där man följer sådant man tycker är intressant (finns hur mycket som helst), sen reblogar man det på sin egen sida och så kan man hashtagga precis som på instagram!. Man behöver inte tänka på design eller någonting, man väljer bara ett tema sen är det klart! :) 
http://beccaandersson.tumblr.com/
 
 

VÅRNYHETER FRÅN GINA TRICOT

Äntligen börjar vårkollektionerna trilla in i affärerna, nu längtar man ännu mer till solen och det lite varmare klimatet! Tittade lite på Gina förut och dem har faktiskt fått in riktigt snygga plagg, blir jättesugen på att köpa massor.
Blir lite roligare till våren nu med när alla ljusa och härliga färger kommer. Den turkosa stickade tröjan gillar jag jättemycket, ser mysig ut! Jackan tycker jag också är riktigt fin! Jag är inte mycket för vita jackor egentligen, men så länge man kan hålla den ren tycker jag det är snyggt! 
 
 
 
 

drömresemål ♥

Kan verkligen inte sluta tänka på sommaren! Är så sjukt trött på vintern och alla äcklig snö nu. Hatar verkligen kylan, mår så dåligt av det liksom! Just nu sitter jag och drömmer mig bort till platser jag vill åka till. Har redan varit i Thailand 1 gång, men det är så himla fint där och vädret är ju helt underbart, vill seriöst flytta dit. Till New York och London vill jag åka och shoppa med ett tjejgäng och min mamma hehe. Mexico har jag också hört ska vara så himla vackert så dit skulle jag absolut vilja åka någon gång. Men på tal om vackra platser Kap verde vill SKA jag åka till med någon jag tycker om. Det är väl mer ett romantiskt ställe, så passar kanske inte att åka med familjen. 
 

Fuck måndagar

Usch denna måndag har verkligen varit jobbigare än någonsin. I morse ville jag verkligen inte sätta mig på tåget, är så trött på alla rutiner i mitt liv, det händer aldrig något nytt! Efter mycket om och men lyckades jag till slut övertala mig själv till att gå till skolan, vilket jag är stolt över. Men dagen är lika jobbig för det haha, det är verkligen någonting med måndagar? Kanske för att det är så himla långt till fredag... 
 
Kvällens planer är att plugga.. är absolut inget lockande, men det måste göras! En kopp te får hjälpa mig att ta mig igenom min höööög av plugg.. 
 
 
 

Bekännelser

Jag rakar benen varje dag, hatar stubbiga ben haha. 
Igår köpte jag onödiga hårprodukter för 400 kr.
Vill flytta från sverige när jag tagit studenten och börja ett nytt liv, typ Thailand eller nått. 
Är ganska pedant av mig. 
Har inte sett en enda twilight film, tycker dem verkar sjukt tråkiga! 
Vill jobba som personlig tränare, massör och sjukgymnast och starta eget företag! 
Jag äter minst 2 ägg om dagen.
Vill göra några plastikoperationer.. 
 
 
Ha en bra lördag! :) 

NYA HÅRPRODUKTER

Nu har jag varit nere en sväng på stan och köpt lite prylar. Hittade bland annat dessa hårvårdsprodukter från Aussie. Har hört att deras produkter ska vara bra för håret, så jag tänkte att jag skulle testa dem ett tag och se om dem hjälper. Jag har så långt och slitet hår nu, måste verkligen klippa mig. Tror faktiskt att jag ska önska mig ett presentkort på en frisörsalong nästa vecka när jag fyller år! :) 
 
Köpte även ett torrschampo som luktar riktigt gott! Perfekt att ha till skolan och när man inte orkar tvätta håret! Det sliter ju sjukt mycket! 
 

RSS 2.0