anledningen till varför vi människor är så lata ??


Alla behöver en allmän grundstyrka för att må bra. Fördelarna som finns med styrketräning är många. Effektivare arbetsställningar möjliggörs, lederna skyddas och avlastas. Skelettet blir mer motståndskraftigt, reservkraft kan ges i olika situationer och självkänslan förbättras. Att börja med styrketräning är aldrig för sent, försök med 90-åringar har inneburit att flera gått från att sitta i rullstol till att gå själv. Jo de är faktiskt sant! Nedanför finner du lite kort information om träning oh mina egna tips! Enjoy!



Fördelar med regelbunden träning!

  • det är väldigt nyttigt med träning för alla människor & det är roligt speciellt när man ser resultat & skillnader.
  • Man mår så mycket bättre när man rör på sig
  • Hjärtat blir starkare, och därav kan man leva längre & de vill väl alla eller?
  • man blir sexigare & sund
  • man skaffa nya vänner man kanske rent av tränar med andra där inne på gymmet, för man blir som en "famlij" och hjälper varandra. Det vet jag själv eftersom jag själv tränar på gym.
  • man går ner i vikt om man vill
  • Man får stora & upp pumpade muskler avd är inte hetare än en vältränad solbränd kropp på sommaren?

 

Jag skulle kunna drabbla upp ännu fler fördelar med träning men jag har valt ut de som jag tycler allra viktigast! Och framför allt är de här det vanligaste man tänker på, men givetvis finns det nackdelar med träning oxå eller iaf enligt människan.


Nackdelar & fördomar människan har om träning!

  • gymmet kostar en del pengar när man ska ha nytt kort & så vidare. Men vem har tvingat än att gå på gym? Man kan träna minst lika bra ute i skogen med löpning eller en snabb promenad och du kan även göra olika övningar såsom situps, armhävningar benböj och så vidare.
  • ibland kan träning vara dödstrist och de kan verkligen vara så att du inte har lust att träna just enna dag! Men kompromissa då & gör ngt annat du tycker är kul för man behöver ju inte träna varje för de är ju inte bra de heller!
  • För då kan de leda till att de går överstyr och de blir en sjukdom ist & de vill man inte vara med om. Man blir en så kallad "träningsnarkoman".
  • En annan dålig anledning kan bero på vädret att det är regn & rusk. Men ta fram regnkläderna då!
  • sen kan man givetvis skada sig om man överbelastar sig och det ska man inte göra! Man ska anpassa sig efter sin kropp oc tävla mot sig själv & inte mot ngn annan som tar "150" i bänkpress.

Så de var nästan lika många nackdelar som fördelar ovan. Men samma sak här kan människan säkert komma på tusen orsaker till att inte gå & träna! Men mitt syfte med denna lilla text var att jag bara ville påpeka hur viktigt de är med träning. Oavsett om du är tjock, smal, kort, lat eller vad de nu är kan du alltid hitta en träning som passar dig! Det gäller bara att testa sig fram och prova nya vägar och se vad just du tycker om! Lycka till där ute!
Tack för att du stannade till & läste min text!


Kramar Becca :)

 



Kommentera bby
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

ska du säga! och vilken bra text!

2010-09-23 @ 18:02:47
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: SARA

Haha fan vad grym bild :D

2010-09-23 @ 18:54:16
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: sofia

jag läste det förut, sjukt bra och sant skrivet:)

2010-09-23 @ 20:40:35
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: sofia

hoppas att du får en bra fredag:)

2010-09-24 @ 14:05:04
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/

Kommentera här sötis:

Namn:
remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0