inhandlat lite små grejer

JAAA det blev ungefär 450 kr som jag gjorde av med idag! :) Lite impuls köp men det gillar vi egentligen behövde jag inget nytt smink men jag orkade inte köpa kläder så det fick bli det ist :).



masscara : 139 kr.
foundation: 159 kr.
rouge: 89.50 kr.
glidmedel: 46 kr.( med smak ;) )
guld-påsens innehåll 29 kr
. Men vad som finns där i får ni inte veta mohahaha ;)

måste sova tiidigt ....

För att jag ska bli frisk i mitt högra öra för där har jag fortfarande en inflammation. Så det enda jag kan göra är att ta nässpray/öron droppar och sova tidigt, så jag får la lyssna på vad doktorn sa! ;). För jag vill ju få tillbaka min hörsel igen! Take care! see U tomorrow Goodnight then. :)


mina kläder har kommit! :D





hihihi väntaar bara på skorna nu! :D

besök på sjukhuset i mon då

jaa som sagt var i morgon ska jag till farbror doktorn. Har ju haft öron-inflammation lite drygt en vecka nu och det har täppt till öronen så jag hör som en gammal kärring utan hörapparat! Det är verkligen skit jobbigt ni anar inte, man missuppfattar allt som alla säger och man hör inte om de pratar med än. Så imon hoppas jag verligen att de kan hjälpa mig med detta så jag kan få tillbaka min hörsel igen! ...


BACK TO HOME

SKRIVER SNART!!!!

min fina bil pappa köpte!

Det här är asså den volvo s60 jag ska övningsköra i ser verkligen fram emot två fina år med den ;)...


beställt nya converse idag i alla fall...

jag kunde inte motstå så jag beställda dessa idag hopppas de kommer denna vecka samtidigt som mina kläder! :)


CSN KORT!

Tack vare detta gula lilla kort får vi som studenter massa RABATTER til lett rikare studentliv! Jag sger bara en sak underbart!!! Vi får rabatter på

- dataproduketer
- telefoni & bredband
- kamera & foto
- kläder & accessoarer
- skönhet & hälsa
- nytta
- böcker & tidningar
- nöjen
- restaurang & café
- sport & fritid
- resor
- presenter

om man klickar på ex kläder & accesssoarer får man upp en lista från vilka företag man får rabatter från bland annat är de nelly.com  ellos.se  tailor store  La redoute   top streewear & massa annat ! :D Detta är as bra man kan ju beställa massa grejer man aldrig skulle ha råd med annars!




ikväll blire linköping..

med brudar från klassen! Det kommer bli awsome :) Vi ska va hemma hos lilla söta agnes sen får vi se vart kvällen leder oss ;)...

Jag har ett bekymmer just nu och det är vad jag ska på mig? Har alltid de problemet.
Leggings eller chinos?? Får ju beslutsångest asså......

Men jag ska börja fixa håret nu hur ja nu ska ha de ?.. Kör väl på de vanliga tror jag för jag orkar inte krångla till det nu "-" Vi synes & ha en bra kväll men ta't lugnt! ;)

kramar becca :D












har beställt lite nya kläder ;)

Haremsbyxor as balla!




Vanliga chinos :)




En mysig halsduk/krage


Jag skulle beställt NYA converse skor med, men de skulle inte komma förrens 10 JAN tycker de är väldigt långt dit. Desutom får jag nya i oktober så jag kan lika gärna vänta egentligen ;).

trött & seg

Ja de är vad man är på fredagar speciellt när man inte är riktigt pigg heller. Det har varit rätt skönt att bara va idag faktiskt jag har varit hemma två fredagar i rad nu det måste nästan vara rekord?? Men vrf ska man springa ue på stan när de ändå oftast är väldigt dött? Patetiskt är vad det är. När man kan va emma och ha de mysigt i soffan?... Förstår mig inte på oss ungdomar ibland haha !

just et jag har ju glömt att berätta att pappa kom hem med en så kallad "ny bil" till mig idag. Alltså den bilen jag ska övningsköra i, eftersom vi har ny bil så vill inte pappa att jag sätter mig bakom den ratten helt enkelt. Det slutade ju inte så bra sist när jag skulle köra hans moppe haha men de är en annan historia. Det är iaf en gammal volvo som han köpt av någon gubbe som inte använt den så mkt så de blir jätte bra för mig att köra i den! Frågan är bara hur hel den är efter en körning med mig? :O. Ja de kan man uu undra...

 I vilket fall som helst ska jag sova snart men jag kanske slänger in en bild på bilen i mon ni får påminna mig;).

Sov så gott kramar becca! :)

BRB FILM!



känner mig halvbra så e blir en lugnt kväll hemma i soffan! Öron-inflammationen har ju smittat över till höger örat nu oxå hehe :(. Vill verkligen bli pigg nu hr legat inne och deppat för länge nu! :(

sömn & Tonåringar

Många tonåringar verkar sova alldeles för lite på vardagarna och tar igen sömnbristen genom att sova bort hela helger. Hur mycket behöver egentligen en tonåring sova?

Alla hamnar vi ngn gång i puberteten det finnt inget undantag! Som ni säkert alla redan vet vid det här laget styrs puberteten av hormoner i kroppen & dessa små filurer tröttar ut kroppen alltså hela puberteten vilket gör att vi blir trötta. Därför skulle de flesta tonåringarna behvöa sova en timme extra. Men självklart varierar behovet från individ till individ. Man kan säga att människan är indelad i 2 så kallade grupper - morgon människa & - kvälls människa de har ni säkert hört talas om.

Nåväl sömn ger iaf hjärnan arbetsro. Genom sömn får då varje individ mölighet att vila, återhämta sig och även bearbeta dagens intryck.

Här är några tips på bättre sömn!

- Försök se till att din tonåring lägger sig och stiger upp vid ungefär samma tider varje dag.

- Oro och stress kan göra det svårt att koppla av och sova gott. Försök ha en bra relation med ditt barn och var lyhörd. Det är inte alltid lätt att få en tonåring att öppna sig. Ibland kan det hjälpa tonåringen att skriva ner tankar och känslor i en dagbok.

- Se till att tonåringen inte fastnar framför tv:n eller datorn sent på kvällarna.

- Det är inte bra att äta och dricka för mycket innan man går och lägger sig.

- Hjälp tonåringen att skapa ett trivsamt sovrum med en skön säng.

- Motion är bra för både hälsan och sömnen. Uppmuntra din tonåring att delta i olika fysiska aktiviteter på fritiden.

Tycker den sista punkten är väldigt logisk eftersom jag i förra inlägget pratade om hälsan hehe ! :) Nu hoppas jag att ni människor där ute tänker på vad jag nyss berättat om. Så sov nu så gott och tänk på att vila ut ordentligt det är en dag i morgon oxå!

gonatt på er! ;)

anledningen till varför vi människor är så lata ??


Alla behöver en allmän grundstyrka för att må bra. Fördelarna som finns med styrketräning är många. Effektivare arbetsställningar möjliggörs, lederna skyddas och avlastas. Skelettet blir mer motståndskraftigt, reservkraft kan ges i olika situationer och självkänslan förbättras. Att börja med styrketräning är aldrig för sent, försök med 90-åringar har inneburit att flera gått från att sitta i rullstol till att gå själv. Jo de är faktiskt sant! Nedanför finner du lite kort information om träning oh mina egna tips! Enjoy!



Fördelar med regelbunden träning!

  • det är väldigt nyttigt med träning för alla människor & det är roligt speciellt när man ser resultat & skillnader.
  • Man mår så mycket bättre när man rör på sig
  • Hjärtat blir starkare, och därav kan man leva längre & de vill väl alla eller?
  • man blir sexigare & sund
  • man skaffa nya vänner man kanske rent av tränar med andra där inne på gymmet, för man blir som en "famlij" och hjälper varandra. Det vet jag själv eftersom jag själv tränar på gym.
  • man går ner i vikt om man vill
  • Man får stora & upp pumpade muskler avd är inte hetare än en vältränad solbränd kropp på sommaren?

 

Jag skulle kunna drabbla upp ännu fler fördelar med träning men jag har valt ut de som jag tycler allra viktigast! Och framför allt är de här det vanligaste man tänker på, men givetvis finns det nackdelar med träning oxå eller iaf enligt människan.


Nackdelar & fördomar människan har om träning!

  • gymmet kostar en del pengar när man ska ha nytt kort & så vidare. Men vem har tvingat än att gå på gym? Man kan träna minst lika bra ute i skogen med löpning eller en snabb promenad och du kan även göra olika övningar såsom situps, armhävningar benböj och så vidare.
  • ibland kan träning vara dödstrist och de kan verkligen vara så att du inte har lust att träna just enna dag! Men kompromissa då & gör ngt annat du tycker är kul för man behöver ju inte träna varje för de är ju inte bra de heller!
  • För då kan de leda till att de går överstyr och de blir en sjukdom ist & de vill man inte vara med om. Man blir en så kallad "träningsnarkoman".
  • En annan dålig anledning kan bero på vädret att det är regn & rusk. Men ta fram regnkläderna då!
  • sen kan man givetvis skada sig om man överbelastar sig och det ska man inte göra! Man ska anpassa sig efter sin kropp oc tävla mot sig själv & inte mot ngn annan som tar "150" i bänkpress.

Så de var nästan lika många nackdelar som fördelar ovan. Men samma sak här kan människan säkert komma på tusen orsaker till att inte gå & träna! Men mitt syfte med denna lilla text var att jag bara ville påpeka hur viktigt de är med träning. Oavsett om du är tjock, smal, kort, lat eller vad de nu är kan du alltid hitta en träning som passar dig! Det gäller bara att testa sig fram och prova nya vägar och se vad just du tycker om! Lycka till där ute!
Tack för att du stannade till & läste min text!


Kramar Becca :)

 



nu e jag jävligt rastlös!

vill bara ut nu & göra allt man inte gör när man e sjuk! Men egentligen är jag inte tillräckligt pigg för det för nu börjar de köra i magen & resten av kroppen oxå :( ....

Men i morgon vill jag verkligen gå till skolan för jag saknar som sagt alla i klassen och sen vill jag säga att vi har väldigt kul på våra lektioner så de är inte alls långtråkigt! Samtidigt är de fredag men i mon ska vi på en föreläsning efter lunch så vi kommer inte sluta så tidigt som vi brukar göra annars men ibland får man ju offra sig ;).


Ska bara tilllägga en sak innan jag publicerar detta lilla korta inlägg. Jag saknar min pojkvän jag hoppas verkligen att han kan ses i helgen så de inte blir som förra när vi inte sågs någonting utan någon viss anledning. Mest av allt vill jag nu att han ska höra av sig för han svarar varken på msn eller sms så de är bara att vänta ;)

Tjing! :)

vi är oslagbara!

och vi är grymt snygga oxå ;)








ligger hemma och är sjuk.

har haft hög feber i nästan två dagar nu men öron-inflmmationen börjar gå över nu eller i alla fall bli bättre! :) Men de är sjukt segt att bara va hemma jag vil liksom va i skolan med min undrbara klass och dansa (a) Men det lär ju inte bli någon mer dans för mig den här veckan iaf.. För då blir jag väl sjuk igen.

hemkommen nyss!

Hej jag har varit hos erik en sväng därför är jag hemma lite sent ;)! Känner mig lite halvt dålig faktiskt känns som att jag har feber & är tung i kroppen.... de är säkert nått virus .. :(

Idag har jag & linnea varit på stan en sväng fick med mig en tröja från H&M men eftersom min kamera dampa just nu kan jag inte lägga in någon bild på den tyvärr. Men den e jätte gosig iaf!

Imorgon är de skolfotografering wiiiie! blir ju alltid så fail men va fan palla bry sig egentligen ? ... :s


bild från i somras.




SD SKA TA HEM DET!!!



Alla väntar vi väl på resultat av valet 2010 ?

Vilka tror ni vinner ?

GO SOSSARNA!!

premiär!

för serien i hockeyn nu! :) Ska upp och kolla de är ju pappa som tränar tranås a-lag hihi! Nu hoppas vi på en första vinst i första serie matchen mot mjölby! :)

Jag har laddat med vinterjacka ;). MOHAHAHA!



jag svarar på kmn sen ;)

gästerna kommer snart!

vi ska fira mamma lite nu vid fyra md släkten!. hihi. Det blir trevligt..

Senare idag har jag nog tänkt att vara med alexandra men vi får ju se hur kvällen blir & hur den slutar! För det vet man ju aldrig jag kanske vaknar upp i mon i på en parkbänk vem vet ?
(ointressant)

Btw maten står i ugnen och jag ska hjälpa mamma med de sista förberedelserna nu innan morfar kommer för han lär ju vara första som vanligt ;).

Vi hörs sen ha e gött! ;)



grattis mamma

som fyller år idag! :D :D
Du är världens bästa! :D



fredag imon

IGEN... någon mer än jag som känner att veckorna går sjukt fort? hehe :) Jag tycker de är för jävla skönt hihi för då äre helg igen ;).

Idag har jag tränat zumba & lite boxning alltid gött de! Nu sitter jag här & funderar på om jag ska avslöja en hemliss för er? Hm vet inte om jag vågar de idag eftersom ingenting är klart än men kanske i morgon vi får se! ;) Imon har jag bara två lektioner fett skönt så jag tar halv ett pendeln hem & är hemma tio över ett!

Ska till pappa senare i mon & spendra helgen där, fast på lördag fyller mamma år så vi ska fira henne lite med släkten. Gud jag har ine köpt något till henne än jag grips lite av panik faktiskt:O. Måste verkligen bege mig ut på stan imon!
....

Det var allt jag hade att säga för denna gång vi hörs ! ;)

måste beställa klipptid

mitt hår börjar bli väldigt långt & slitet jag har inte varit & klippt mig hos en frisör på hur länge som helst måste verkligen göra de snart!. Funderar på att göra de oppe i linköping ska kolla lite imorgon på frisörer, för vi har ju skolfoto på tisdag och jag vill ha en snygg sned lugg tills dess som jag hade för typ 2 årsen. Jag tycker de är riktigt snyggt! Men vi får se jag kanske inte vågar klipppa de nu hahah jag är väldigt rädd om mitt hår vill ju verkligen ha kvar längden :(...


Åker nu! :)

hej då nu Åker jag till erik hihi ;). Hörs ikväll :)



LEDIG IDAG!



WEEEEEEEEEEEEEEEEEI SKA TRÄFA ÄLSKLING OM EN STUND ;) :*

bråttom!

dagen har gott för snabbt idag & jag känner att jag inte har vart hemma något som vanligt! Nu måste jag snabbt göra färdigt matten som ska va klar imon, titta lite på engelskan och sen sova för jag är gör trött! Varför ska man alltid plugga i sista sekund? Jag suger verkligen på att planera mina studier det måste bli ordning på de! Så därför måste jag avrunda nu hahaha kan man säga så? skit samma ! Jag svarar på kommentarerna i mön. 



OH YES I LOVE HIM! <3
Puss! :)
 

marabou = orgasm!

asså finns de något godare än marabou som smälter i munnen? ... (a)
Nej jag tror fan inte det jag & morsan dela på en förut och den var slut på 20 min ! haha. Gütt vare iaf.
Imorgon är de tråkiga jobbiga månda igen fan va veckorna går snabbt asså! det är ju snart höstlov. Skönt de.


Det är en seg dag i skolan i mon slutar med NK till klockan 15.40 då är man rätt mör! funderar på att strunta i den lektionen och ta halv tre tåget hem är så pepp på de asså har tänkt på de hela dan (a). Annars måste jag vänta till 16.30 och det orkar man ju inte varje vecka .... hihih. De blir en fullbokad vecka iaf eftersom dansen börjar på på tisdag & torsdag nu oxå ska försöka hinna med de & allt annat som man måste göra...

Men nu ska jag kolla på mamma mia vi hörs tjing på er ;) !






tagga party! (D)

sittter framför datorn just nu med ett glas vin ! :) Ikväll blir de fest med mina kära vänner lina & lara de blir najjs har inte umgåtts med de på sjukt länge men nu återförenas vi haha ;). Ser framemot kvällen.

 Troligtvis kommer jag se ut såhär ikväll förutom att jag inte har dessa kläder (a). hihi.


ska till älskling snart.

Är färdig & så nu väntar bara på att maten ska bli klar hiih! :)
Sen åker jag med tåget till storstan boxholm för att spndera kvällen med min sötnos(a). Det blir mys!
Det är kallt ute så de får bli vinterkläder idag haha, vill ju inte bli sjuk liksom ;).

Ha en fortsatt bra fredags kväll allihopa vi hörs imon ;).


sitter i skolan.

Hej nu har jag precis varit och ätit mums! Sitter just nu i en av skolan datasalar med agnes Bergqvist. Klockan 13.15 börjar nästa lektion och då har vi matte med s*ga tony, man typ somnar på hans lektioner. Dagen avslutas med kultur/idé historia jag slutar 14.55 så åker med 15.30 tjing på er ;).                                                                                                                            

     

va gör man ?

JOOOOO... man har precis duschat och nu sitter man vid datorn och hänger som vanligt. Men jag sitter nu och tänker på hur ont de gör att ha en finne på ryggen & fan va äckligt det är egentligen! Jag hatat! ^^ 
Men det är smäller man får ta i livet asså det är bara att gå vidare! Det är ju tur att en inte syns iaf haha:)

Imon är de en chill dag i skolan igen, dagen börjar med balett, so lunch, matte & till sist kultur/idé historia faktiskt ganska intressant om jag ska va helt ärlig. Och janne som är vår lärare är stört skön och det gör lektionen bara bättre! :) (baetttre som de säger i norrköping!)

Men snart ska jag bombadera min säng och svara på mina 8 sms jag har så vi hörs i möra igen!
Peace ! ;)





Mohaha jag bara älskar google bilder ;)

pinsamt pinsamt!

Jag lyckas skämma ut mig varje dag denna vecka på tåget. Ramlar man inte i trappan, ramlar på tåget så visar man brösten som jag råkade göra idag... Jag skulle ta på mig min jacka och under den hade jag en skjorta med knappar. Den skjortan har en förmåga att knäppas upp om man sträcker bak armarna för mycket så att det blir spänt. Det var precis det som händer idag jag drog bak armen för jag skulle ta på mig jackan. Men de var väldigt trångt på tåget så därför öppnas hela min skjorta och där står jag och snabbt försöker stänga knapparna men då märker jag att flera killar redan sett mig :$ det var fett pinsamt alla blickar fastnade på mina tuttar sen sprang jag fort från stationen och mot skolan! ...


8 sep.

Snart går tåget eller snart men 7.45 ;). Så jag måste snart ta mig neråt stationen hihii. Idag är en slapp dag i skolan älskar onsdagar, torsdagar & framförallt fredagar, as chill! :)

Vi har rolig dans i dag med improvisation / komposition När man får skapa själv & utveckla sina kunskaper :).
Men nu ska jag stänga av datorn och klä på mig vi hörs sen :D
puss! :)


chacha bloggen

jag kom nyss hem från erik hihi, för jag missade sju tåget så jag fick vänta till nio. Men det skadar ju inte för jag fick ju mer tid med min älskling ;).

Nu har jag iaf duschat & känner mig lite smått stressad eftersom jag inte hunnit med något idag. Så jag har inte tid att skriva mer nu för de 'r massa saker jag måste fixa tills i mon.

Men jag hinner nog med ett inlägg på morgonen! :)

PUSS :*


Slänger in en bild på sexiga rooooompor ;)

Måndag i mon igen då...

vilket betyder att jag slutar 15.40 segt .. :S bahhh! Men det är bara att stå ut med det hehe. Det finns en sak som är jävligt dumt nu och det är att östgötapendeln alltså den pendeln jag åker med varje dag hotas just nu, så att den kommer inte gå lika ofta uner tre veckor för dom ska bygga om rälsen mellan norrköping & linghem. Vilket betyder att på måndagar & tisdagar framöver kommer jag få vänta tills 18.30 för de kommr inte gå ngn pendel 16.30 ller 17.30 och jag slutar 15.40 så jag missar 15.30 pendeln precis så jävla surt! Jag blir så jävla förbannad vad ska jag göra i linköping i 3 timmar ? :O

Nu ska jag iaf sitta vid msn & facebook tjing på er! :)

Älskling du ger mig bra vibbar ja älskar dig! ;)


Bilder från danslektion sen fredags.

VI KÖRDE FYS HELA LEKTIONEN SÅ VI VA GANSKA TRÖTTA. VC SOM LIGGER NER VAR RÄTT DÖD:)











INNAN NÄR VI VÄRMDE UPP :)














VI HAR KUUUUUUUUUUUUL! :D


har inte orkat ..

blogga idag som ni kanske märkt jag har haft annat för mig!. Och detta kommer bli ett mycke kort inlägg för jag tänkte lägga mig framför tv:n nu och kolla om de är något bra ;). Måste ju säga att jag har en "ny" / bättre mobil nu ialla faall som jag ska ha så länge ska ju köpa en LG sen :). Men den jag har nu är i alla fall sony ricsson w910i den fungerar jätte bra :).

Imorgon kommer jag förmoligen lägga in massa bilder från vore underbara danslektioner vi har på FU & här kommer en go bild ;)


Raring min

hahaha bra snabbb suddig bild ;) Men de är i alla faall min älskling & jag (A)
Ska åka & träna nu tjing ;)


HAHA skön film!



HÖJJ VOLYMEN!

Fick med mig det här hem idag



Köpte denna söta lilla t-shirt på Monkii idag hihi :) Jätte skön & lite större ;)

Mina balettkläder

Så vackert etta är asså min gamla tävlingsdräkt jag hade när jag var 11 & tävlade i gymnastik haha! Fantastiskt att jag kan ha den jag har ju lätt snyggast asså! ;) Vi har som sagt balett nu direkt på morgonen 8.45 jag kommer behva åka i dessa kläder på tåget för annars hinner jag inte värma upp... Men jag har en lång snygg jacka som täcker dräkten haha ;)..



Jag hade lite tid för ett inlägg så då tänkte jag att jag skulle göra ett. Hoppas att ni får en skön dag idag slutar jag 14.50 så alltså hinner jag med 15.30 pendeln! ;)

Ha de fiiiint! ;)

"Glad tjej på bilden"

Nu är jag hemma igen! Har vart & tränat sprang 3 km på löpband först, sen träna jag lår mage och ljumskarna härligt härligt! ;). Nu sitter jag här vid min kära dator och skrattar åt denna fåniga bild nedan. Ser så jävla tjurig jag ser ut att va det är pinsamt asså...

Imon är de adelövsmarknad det har ju alltid varit tradition att gå på den men jag känner att det är inget för mig längre. Det finns inget att göra där ändå man blir bara nersprutad med sånt där äckligt skum eller va fan det är. Usch usch ska spendera kvällen på gymmet istället! :) Sen får vi se hur den slutar det vet man aldrig.


Fullpackad med vinterkläder!

1 sep.

chacha bloggen nu har jag kommit hem från gitarrlektionen det gick super asså ;). Har 4 nya låtar tills nästa vecka så har jag lite att spela & träna på nu :). Hhihi de blir nog bra. Jag har egentligen inget mer att skriva just nu mer än att micron piper vilket betyder att jag ska äta min mat och sen åka ner ill gymmet och pumpa lite ;)
Så vi ses sen puss! :)


RSS 2.0